ΠΑΟΚ

Η συμφωνία και ο ενδοιασμός για Λεβέκ

Marseille's forward Bafetimbi Gomis, center, challenges for the ball with Guingamp's defender Dorian Leveque, right, and Baissama Sankoh, second left, during the League One soccer match between Marseille and Guingamp, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's forward Bafetimbi Gomis, center, challenges for the ball with Guingamp's defender Dorian Leveque, right, and Baissama Sankoh, second left, during the League One soccer match between Marseille and Guingamp, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Λούμπος Μίχελ τα έχει βρει σε όλα με τον Ντοριάν Λεβέκ, όμως υπάρχει ένα σημείο που προβληματίζει για την τελική συμφωνία.

Ο καπνός ( δημοσίευμα της L' Equipe) έχει και φωτιά στην περίπτωση του Ντοριάν Λεβέκ της Γκινγκάμπ και του φλερτ με τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι δεν είναι απλά φλερτ, αλλά ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη προχωρήσει τις συζητήσεις με τον 27χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που μένει ελύθερος από την Γκινγκάμπ και έχει συμφωνήσει πάνω στους περισσότερους (αν όχι όλους) τους άξονες μίας πιθανής συνεργασίας.

Αυτό που τελικά θα κρίνει αν ο Λεβέκ θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι το πώς θα απαντήσουν Μϊχελ και Ίβιτς στον ενδοιασμό που υπάρχει στον χρόνο συμμετοχής που είχε στην Γκινγκάμπ. Δεν είναι μόνο οι συνολικά 6 συμμετοχές φέτος, αλλά και πέρυσι που είχε 15.

Αν οι ενδοιασμοί ξεπεραστούν, η συμφωνία θα τρέξει άμεσα και ο Λεβέκ θα υπογράψει στο ΠΑΟΚ με το τέλος των playoffs.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ