ΠΑΟΚ

H Sportingbet, Χρυσός Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

H Sportingbet, Χρυσός Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Sportingbet, ανακοίνωσε την υπογραφή της χορηγίας της Φανέλας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2 χρόνια. Με τη συμφωνία αυτή, πέραν της προβολής λογοτύπου στη φανέλα του Δικέφαλου, η Sportingbet λαμβάνει μία σειρά σημαντικών παροχών προβολής στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ενεργοποίηση της συμφωνίας είναι άμεση και ο πρώτος αγώνας στον οποίο ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τη Sportingbet στην επίσημη αγωνιστική εμφάνιση θα είναι ο εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο εκπρόσωπος της Sportingbet, Γιάννης Καποδίστριας δήλωσε:

" Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για τη Sportingbet, που την υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη και ιστορική του οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για τη Sportingbet μια τυχαία επιλογή, αντιθέτως είναι μια Ομάδα που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις με μεθοδικότητα, υποδειγματική διοικητική και τεχνική οργάνωση, υποδομές και αμέριστη υποστήριξη από εκατομμύρια φιλάθλους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Στη Sportingbet είμαστε εξαιρετικά υπερήφανη που θα συμβάλλουμε με την αρωγή της στις επερχόμενες επιτυχίες της Ομάδας".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης αναφερόμενος στην έναρξη της συνεργασίας δήλωσε:

" Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας, όταν εταιρίες όπως η Sportingbet αποφασίζουν να συμβαδίσουν με τη φιλοσοφία και το όραμα του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας κοινούς δρόμους και ορίζοντες.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες στον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Υποδεχόμαστε τη Sportingbet ως τον νέο συνεργάτη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ και φιλοδοξία μας είναι να προχωρήσουμε μαζί για τα επόμενα χρόνια απολαμβάνοντας και οι δύο πλευρές επιτυχίες, μεγάλες στιγμές και νέες σημαντικές διακρίσεις"


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ