ΠΑΟΚ

Η σιωπή και το... σκριν του Χουσκόγλου

Η σιωπή και το... σκριν του Χουσκόγλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώτος βοηθός στο ματς Βέροια-ΠΑΟΚ, Αϊχάν Χουσκόγλου μπαίνει στο "ψυγείο", ακόμη όμως συζητιέται η κίνησή του να υποδείξει οφσάιντ τον Περέιρα στο 44', που προκάλεσε την σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και οι δικαιολογίες που χρησιμοποιεί.

Δεν έχουν ηρεμήσει ακόμη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την απίστευτη ακύρωση του γκολ του Φακούντο Περέιρα στο ματς με τη Βέροια, φάση που οδήγησε την ΠΑΕ να εκδώσει μία σκληρότατη ανακοίνωση με την οποία κατηγόρησε για δόλο τον πρώτο βοηθό του διαιτητή Ευαγγέλου, Αϊχάν Χουσκόγλου.

Ο Χουσκόγλου πήρε βαθμό κάτω από τη βάση από τον παρατηρητή Μιχάλη Καλαθενό και θα μπει στο "ψυγείο" -κάποιες πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να μην ορίζεται ξανά σε αγώνα της Superleague τη φετινή σεζόν- ωστόσο "αυτό δεν μειώνει τη ζημιά που έπαθε ο ΠΑΟΚ με την απώλεια δύο βαθμών", όπως λένε τα στελέχη του Δικεφάλου.

Ο εκνευρισμός στα γραφεία της Τούμπας έγινε ακόμη μεγαλύτερος όταν πληροφορήθηκαν τα όσα φέρεται να είπε ο ίδιος σε δημοσιογράφο που επικοινώνησε μαζί του.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον Ρ/Σ Metropolis 95,5, "ο Χουσκόγλου τονίζει πως πράγματι υπήρξε οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση, ισχυριζόμενος πως παίκτης του ΠΑΟΚ που δεν καλύπτεται έκανε… σκριν σε αμυντικό της Βέροιας (σ.σ στο βίντεο του αγώνα φαίνεται ο Μυστακίδης να περνά δίπλα από τον Μαλόν που πηγαίνει προς την εστία της ομάδας του)εμποδίζοντάς τον να κινηθεί προς τον Περέιρα".

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σημειώνουν ακόμη ότι ο Χουσκόγλου δεν έλεγε το παραμικρό όταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Πoυρλιοτόπουλος και άλλοι παίκτες και και μέλη της ομάδας που ήταν στον πάγκο έπεσαν πάνω του και διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σουτάρει με... 7,1% ο ΠΑΟΚ
Βαρούχας: "Αλλοίωση αποτελέσματος στη Βέροια"
Πετρωτός: Πέστα ρε Στελάρα!
Επίθεση του ΠΑΟΚ με καταγγελίες για την διαιτησία στη Βέροια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ