ΠΑΟΚ

Η ρύθμιση χρεών "ζεσταίνει" τον Σαββίδη

Η ρύθμιση χρεών "ζεσταίνει" τον Σαββίδη
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, που θα ακολουθήσουν της εξόφλησης της οφειλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται ότι έχει έτοιμο το πλάνο του για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μετά την εξόφληση των χρεών προς το Δημόσιο. Εκτός απ' αυτά που αναλύσαμε σε χθεσινό (28/3) θέμα για το προπονητικό κέντρο και τη Νέα Τούμπα ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου σκοπεύει να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις που θα θέσουν νέα δεδομένα στην ποδοσφαιρική ομάδα και όχι μόνο.

Κατ' αρχήν η απαλλαγή από το βραχνά των χρεών αφαιρεί το τελευταίο εμπόδιο για την συμμετοχή του πρωτότοκου γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου στην διοίκηση της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο, καθώς ο μεγαλομέτοχος έχει ήδη κάνει προεργασία και για άλλα, "φρέσκα" στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ.

Προγραμματίζει, ακόμη, ήδη να αυξήσει το το μπάτζετ της νέας σεζόν, αφού έχει εκμυστηρευθεί την πρόθεση του να ρίξει περισσότερο χρήμα και να δώσει περισσότερα "όπλα" στον νέο τεχνικό διευθυντή που θα επιλεγεί, ώστε να χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Τέλος, στα σχεδιά του έχει το μπάσιμο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι. Η εξέλιξη με τα χρέη κάνει αυτόν τον προγραμματισμό ακόμη πιο εφικτό. Ήδη στο περιβάλλον του, ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναφέρει την πρόθεσή του να μπει μπροστάρης στην ΚΑΕ μετά το τέλος της περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ