ΠΑΟΚ

Η ρύθμιση για τη νέα Τούμπα, το αίτημα για Καυτανζόγλειο

Η ρύθμιση για τη νέα Τούμπα, το αίτημα για Καυτανζόγλειο
Τούμπα

Πότε αναμένουν στον ΠΑΟΚ το θέμα του νέου γηπέδου να πάει στη Βουλή, τι γίνεται με το θέμα της αποκλειστικής χρήσης του Καυτανζογλείου.

Μετά από έναν καταιγισμό ειδήσεων για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας, τις τελευταίες μέρες υπάρχει σιγή ιχθύος. Και γι' αυτό υπάρχει συγκεκριμένη αιτία. Ποια είναι αυτή; Ότι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται ο καθορισμός των "ομάδων εργασίας" που θα συνεργαστούν στο μεγαλόπνοο σχέδιο της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και διάφορες επαφές, τόσο με κυβερνητικούς παράγοντες, όσο και με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στα γραφεία της Τούμπας εκτιμούν ότι στις αρχές του επόμενου έτους, θα είναι όλα έτοιμα για να πάει το θέμα της νέας Τούμπας στην Βουλή. Όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση για τους όρους δόμησης και τις περιβαλλοντικές παραμέτρους του πρότζεκτ.

Και οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη υπολογίζουν ότι μέσα στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου αναμένεται να πάει προς ψήφιση το νομοσχέδιο που θα "ξεκλειδώσει" τις εξελίξεις για να προχωρήσει στην υλοποίησή του το πρότζεκτ (η όλη διαδικασία θα χρειαστεί περίπου 15 μέρες).

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Παράλληλα με τις διαδικασίες για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου, υπάρχουν και οι επαφές με την διοίκηση του Καυτανζογλείου για την μετακόμιση της ομάδας από τη νέα σεζόν. Είναι αλήθεια ότι στις συζητήσεις για τα 2+1 χρόνια ενοικίασης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έθεσε θέμα αποκλειστικής χρήσης του γηπέδου επικαλούμενη λόγους ασφαλείας σε πιθανή συνύπαρξη με τον Ηρακλή.

Ωστόσο, αυτό δεν τέθηκε επιτακτικά και θα εξαρτηθεί από το τι ακριβώς θα αποφασίσει η διοίκηση του Καυτανζογλείου και η ΓΓΑ. Εφόσον οι υπεύθυνοι για τη διοίκηση του σταδίου εγγυώνται για την εφαρμογή όλων των όρων που θα συμφωνηθούν στη συνεργασία των δύο πλευρών και αποφασίσουν τη συνύπαρξη ΠΑΟΚ και Ηρακλή, τότε από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δεν θα θέσουν κανένα βέτο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ