ΠΑΟΚ

H ρήτρα μαμούθ στο συμβόλαιο του Λεό Ζαμπά

ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΙ ΛΕΟ ΖΑΜΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΙ ΛΕΟ ΖΑΜΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζει με πενταετές συμβόλαιο και πολύ υψηλό buy out την επένδυση του στο νεαρό εξτρέμ, Λέο Ζαμπά.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν στο πρόσωπο του Λέο Ζαμπά ένα ακατέργαστο διαμάντι και για αυτό φροντίζουν να διαφυλάξουν την επένδυση τους. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δέσμευσαν το νεαρό Βραζιλιάνο με συμβόλαιο πέντε χρόνων. Φρόντισαν να μπει σε αυτό ρήτρα 20.000.000 ευρώ, γεγονός που δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτόν.

Στην Τούμπα είναι πεπεισμένοι ότι ο 20χρονος εξτρέμ μπορεί να αποκτήσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει τεράστια μεταπωλητική αξία. Όρισαν το buy out στο συμβόλαιο του σε τιμή διπλάσια από τη ρήτρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που ήταν μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη που είχε ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και τετραπλάσια από αυτή που μπαίνει στα συμβόλαια των υπόλοιπων ταλαντούχων παικτών του (Πασχαλάκης, Ουάρντα κλπ).

Η κίνηση του ΠΑΟΚ μοιάζει λογική αν σκεφτεί κανείς πως ήδη για τον Βραζιλιάνο έχουν δείξει ενδιαφέρον οι πλούσιες ομάδες της Ρωσίας αλλά και αρκετοί σύλλογοι από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όπως όλα δείχνουν ο Λέο Ζαμπά θα μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξασφαλίζουν πως αν προκύψει ομάδα που θα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να γεμίσει τα ταμεία της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ