ΠΑΟΚ

Η ρεβάνς των ευκαιριών

Η ρεβάνς των ευκαιριών
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ βλέπει το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπρόντμπι στη Δανία ως τεστ για νεαρούς παίκτες. Η αποστολή για το παιχνίδι.

Το ευρύ 5-0 επί της Μπρόντμπι στο ματς της Τούμπας δίνει την άνεση στον Ίγκορ Τούντορ να διαχειριστεί με διαφορετικό σκεπτικό τη ρεβάνς με την δανέζικη ομάδα στην Κοπεγχάγη το βράδυ της Πέμπτης.

Το ιδανικό για τον Κροάτη τεχνικό θα ήταν να είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Λέοβατς, Σάμπο, Ζάιρο για να μπορεί να τους δώσει χρόνο συμμετοχής, απαραίτητο για την προσαρμογή τους στη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή, όμως, που αυτό δεν μπορεί να συμβεί, ο Τούντορ ρίχνει το βάρος σε ορισμένους νεαρούς που είτε έπαιζαν αλλαγή, είτε δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς. Έτσι θα μπορέσει να ξεκουράσει παίκτες όπως ο Μακ και ο Τζιόλης.

Το πιθανότερο, μετά και τις σημερινές δοκιμές, είναι στην άμυνα να αγωνιστούν οι Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλας (πιθανόν κάποιος να μοιραστεί το χρόνο με τον Μαλεζά). Στα χαφ οι Κάτσε, Σαββίδης και Μυστακίδης, στα δύο άκρα Κωνσταντινίδης(δεξιά) και Κίτσιου (αριστερά) και στην επίθεση ο Ροντρίγκες και ο Κουλούρης. Δεν αποκλείεται στην πορεία του αγώνα να παιξουν και οι Κοροβέσης-Πούγγουρας.

Όσο για τη θέση του τερματοφύλακα, δεν αποκλείεται να δούμε μετά από πολύ καιρό να αγωνίζεται ο Γλύκος.

Αποστολή, τρανζίσιον και στημένα

Μία προπόνηση με ποικιλία έγινε στη Νέα Μεσημβρία. Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του έριξαν το βάρος στην τακτική, σε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, στο transition game και την ανασταλτική λειτουργία.

Στο τελευταίο κομμάτι των προπονήσεων έγινε και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ο Χάρης Χαρίσης με τον Δημήτρη Πέλκα και τον Στέλιο Πόζογλου έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε αυξημένους ρυθμούς, ενώ ο Τέρι Αντόνις αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Γκόικο Τσίμιροτ έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκαν οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με τη Μπρόντμπι ο Τούντορ. Αυτοί είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Κ.Σαββίδης, Μυστακίδης, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ