ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" των Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Βιεϊρίνια MOTIONTEAM

Δείτε εικόνα από την πρώτη προπόνηση των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα και πότε θα είναι έτοιμοι να παίξουν (VIDEO).

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (1/9) συμμετείχαν για πρώτη φορά με την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια και ο Μαουρίσιο. Ο Πορτογάλος άρχισε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Μαουρίσιο ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία.

Τόσο ο Μαουρίσιο, όσο και ο Βιεϊρίνια θα χρειαστούν ένα χρονικό διάστημα για να έρθουν στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας. Ο Βραζιλιάνος υπολογίζεται να είναι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες, ενώ για τον Πορτογάλο, λόγω και του τραυματισμού που είχε, ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνος, παρότι έκανε προετοιμασία με την Βόλφσμπουργκ.

Κι αυτό γιατί μετά τον τραυματισμό του δεν είχε κάνει προπονήσεις με ομάδα. Σε ό,τι αφορά στις προπονήσεις που έκανε ο Μαουρίσιο, ακολούθησε το πρώτο στάδιο των προπονήσεων με τη Ζενίτ και μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους Ρώσους ήταν στη Βραζιλία κι ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης με personal trainer.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Μαουρίσιο MOTIONTEAM

Βέβαια, το πότε τελικά θα χρησιμoποιηθούν από τον Λουτσέσκου, είναι κάτι που θα αποφασίσει ο ίδιος, όπως και να 'χει όμως χρειάζονται περίπου ένα μήνα για να είναι 100% έτοιμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν γλίτωσε τα χαστούκια ο Βιεϊρίνια
Τα δέκα πρόσωπα του Μαουρίσιο
Βιεϊρίνια: "Τα θέλω όλα με τον ΠΑΟΚ"
Μαουρίσιο: "Ήρθα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον τίτλο"
Το "88" ο Βιεϊρίνια που αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Επίσημο: Ανακοίνωσε Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!
Με το "8" έως το 2020 ο Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ