ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" του Ρικάρντο Κόστα

Η "πρώτη" του Ρικάρντο Κόστα

Ο Ρικάρντο Κόστα συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πέμπτης και έτσι για πρώτη φορά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Αποχαιρέτησε τον παίκτη η Αλ Σαϊλίγια.

"Μπήκε" στις προπονήσεις... Ο λόγος για τον Ρικάρντο Κόστα ο οποίος την Τετάρτη ανακοινώθηκε από την ασπρόμαυρης ΠΑΕ και την Πέμπτη συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Ετσι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση όντας παίκτης του "Δικεφάλου". Ο ίδιος γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες ενώ ολοκληρώθηκαν και οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του.

Από εκεί και πέρα οιΑλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης και οΓιώργος Τζαβέλλαςακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Η προπόνηση περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα και στα γεμίσματα από τα άκρα και στην τακτική με συνδυαστική άσκηση με τρεις εστίες σε μικρό χώρο.

Εφυγε σαν... φίλος ο Ρικάρντο Κόστα

Εν τω μεταξύ, τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρικάρντο Κόστα ανακοίνωσε επισήμως η Αλ Σαϊλίγια. Ο συγκεκριμένος σύλλογος τονίζει πως ήταν επιθυμία του παίκτη να γίνει κάτι τέτοιο, επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Γράφεται ακόμη πως η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε έτσι να τερματίσει την συνεργασία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και διατηρεί την φιλική σχέση που υπάρχει μαζί του.

"Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική Πορτογαλίας"

Οι Πορτογάλοι ζήτησαν από τον νέο στόπερ του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα, να εξηγήσει γιατί μεταγράφηκε στον Δικέφαλο

Η μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα έκανε αίσθηση στην Πορτογαλία. Το όνομα του νέου στόπερ του ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ τελευταία στην Ιβηρική Χερσόνησο, ειδικά από την στιγμή που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σήμερα (29/1) ζητήθηκε από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να σχολιάσει τόσο την απόκτηση του Εβέρτον από τα "λιοντάρια", όσο και την επιλογή του να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

"Δεν ξέρω με ποια λογική η Σπόρτινγκ απέκτησε αυτόν τον παίκτη (σ.σ. Εβέρτον). Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στην Μπράγκα. Δεν ξέρω, όμως, τι συνέβη και έμεινε εκτός τόσο πολύ καιρό, αλλά έρχεται σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη στην επίτευξη των στόχων του", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην απόφαση του να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ:

"Κάλεσα τους ανθρώπους γνώριζαν τι γίνεται εδώ και οι αναφορές τους ήταν οι καλύτερες. Το σχέδιο είναι φιλόδοξο στον ΠΑΟΚ. Το ότι άκουσα κάποιες απόψεις πριν αποφασίσω ήταν πολύ σημαντικό για μένα".

Τόνισε, τέλος, ότι φιλοδοξεί να επιστρέψει στην εθνική Πορτογαλίας: "Σκέφτηκα το αθλητικό κομμάτι, γι' αυτό έφυγα από το Κατάρ. Στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Εθνική. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, στοχεύει στο πρωτάθλημα και στην συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιλογή, πλέον, ανήκει στον Φερνάντο Σάντος".

Ο ΠΑΟΚ, ο Ροντρίγκες και η πρόταση

Με τον Πατίτο Ροντρίγκες και το μέλλον του στην Σάντος ασχολούνται στη Βραζιλία. Η ιστοσελίδα diariodolitoral.com.br κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και αναφέρει την προοπτική τις επόμενες μέρες να κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Τονίζει ακόμη πως αυτός άργησε να πάει δύο μέρες στην προετοιμασία καθιστώντας σαφές ότι δεν υπάρχει μέλλον γι' αυτόν στην Σάντος. Ουσιαστικά είναι ένα δημοσίευμα που δεν λέει κάτι το... νέο αλλά δείχνει πως υπάρχει "θέμα" μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ροντρίγκες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ