ΠΑΟΚ

Η πρώτη συζήτηση για το "Καρατάσου"

Η πρώτη συζήτηση για το "Καρατάσου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, τους εκπροσώπους του Υπουργείου και του Ταμείου Εθνικής Άμυνας για το ενδεχόμενο να επενδύσει ο Σαββίδης στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου για τη δημιουργία γηπέδου και προπονητικού κέντρου.

Στα γραφεία της Μητρόπολης Νεάπολης, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Βαρνάβα, έγινε τελικά διερευνητικη συζήτηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την εκταση Καρατασου, η οποία ενδιαφέρει και τον Ιβάν Σαββίδη ως προοπτική για τη δημιουργία νέου γηπέδου και προπονητικού κέντρου για τον ΠΑΟΚ.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Άμυνας, του ΤΕΘΑ, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Γιώργος Γκουροβανίδης και ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων Γιάννης Δημογιάννης υπεύθυνος εγκαταστάσεων).

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ "έγινε μια ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ανταλλαγή απόψεων για το κατά πόσο ο χώρος μπορεί να παραχωρηθεί για αθλητικές εγκαταστάσεις".Και με τη διευκρίνιση ότι "ο Σαββίδης εξετάζει όλες τις εναλλακτικές και όλες τις πιθανότητες πριν αποφασίσει αν θα εκδηλώσει πραγματικό ενδιαφέρον και σε καμία περίπτωση χωρίς προηγουμένως να γίνει συζήτηση όλων των προϋποθέσεων. Κι αυτό με δεδομένη την πρόθεσή του να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ανακατασκευής της Τούμπας".

Από το ρεπορτάζ του Sport24.gr, προκύπτει ότι έγινε συζήτηση προκειμένου η έκταση των 700 στρεμμάτων να πάει στον ΠΑΟΚ για την επένδυσή του, την οποία εάν αποφασίσει να κάνει εκεί θα καλύψει και τις ανάγκες του Δήμου Παύλου Μελά και των κατοίκων της περιοχής για δημιουργία χώρου πρασίνων.Συζήτηση για τον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας δεν έγινε, αφού ο ΠΑΟΚ τα έχει ήδη βρει με το Ταμείο Εθνικής Άμυνας και απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Photo credit: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ