ΠΑΟΚ

Η πρώτη προπόνηση του Μπερμπάτοφ

Η πρώτη προπόνηση του Μπερμπάτοφ
WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια το απόγευμα της Πέμπτης (3/9). Διπλό πρόγραμμα, στο γυμναστήριο ο Κλάους.

Το απόγευμα της Πέμπτης (3/9) ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα, καθώς έφυγε άμεσα για τη Νέα Μεσήμβρια μετά την αποθεωτική υποδοχή και παρουσίασή του στην Τούμπα.

Σχετικά με το πρόγραμμα του Δικεφάλου, οι παίκτες γυμνάστηκαν δύο φορές στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας την Πέμπτη (3/9). Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης και το απόγευμα τακτική με παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο.

Ζητούμενο του Ίγκορ Τούντορ και των συνεργατών του είναι η αφομοίωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας από τους ποδοσφαιριστές.

Ο Μπερμπάτοφ έλαβε μέρος στο ζέσταμα και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στην Βουλγαρία προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις και θα επιστρέψει το Σάββατο (5/9).

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, λόγω ενός μικρού ερεθισμού στο τραυματισμένο του δάκτυλο, ενώ θεραπεία συνέχισαν οι Τέρι Αντόνις , Γκόικο Τσίμιροτ . Την Παρασκευή (04.09) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ

Μπεργκ VS Μπερμπάτοφ

Μπερμπάτοφ VS Φινμπόγκασον

Μπεργκ VS Φινμπόγκασον

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση της Πέμπτης στην Νέα Μεσημβρία:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ