ΠΑΟΚ

Η πρώτη γνωριμία Άρνεσεν-Τούντορ με τους παίκτες

Η πρώτη γνωριμία Άρνεσεν-Τούντορ με τους παίκτες
Άρνεσεν INTIME SPORTS

Ο Φρανκ Άρνεσεν και ο Ιγκόρ Τούντορ είχαν τις πρώτες τους επαφές με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μιλώντας τους μάλιστα στα αποδυτήρια, πριν την πρώτη προπόνηση. "Ξεχάστε το παρελθόν" τους τόνισαν.

Το "χτίσιμο" του νέου ΠΑΟΚ ξεκίνησε σήμερα (26/6) στη Νέα Μεσήμβρια. Ο Ιγκόρ Τούντορ και ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησαν για πρώτη φορά στους παίκτες των "ασπρόμαυρων", επισημαίνοντας τους να ξεχάσουν το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή.

Πριν την προπόνηση ο Άρνεσεν παρουσίασε το προπονητικό τιμ με ένα μικρό καλωσόρισμα στα αποδυτήρια: "Θέλω να σας καλωσορίσω και ελπίζω οι διακοπές αν και λίγες να σας βοήθησαν να ξεκουραστείτε. Θέλω να ξεχάσετε τη χρονιά που προηγήθηκε και να κάνουμε μια νέα αρχή, η οποία ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη. Νέος προπονητής σας είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, τον οποίο καλωσορίζω και σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και καλή χρονιά".

Στη συνέχεια καλωσόρισε τους παίκτες ο Ίγκορ Τούντορ: "Καλωσήρθατε και ελπίζω να προλάβατε να ξεκουραστείτε. Χαίρομαι που είμαι εδώ, μαζί με το τιμ μου, και θέλω να βάλετε μια γραμμή στο παρελθόν και να δουλέψουμε καλά μαζί για επιτυχίες. Ξέρω την ποιότητα που έχετε, όλοι σας ξέρετε ποδόσφαιρο και δική μας δουλειά είναι να μεταφέρουμε τις ιδέες μας και την φιλοσοφία μας για το πως θα πετύχουμε μεγάλες νίκες ως ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ