ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" για Τσίμιροτ και Άντονις στον ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" για Τσίμιροτ και Άντονις στον ΠΑΟΚ

Γκόικο Τσίμιροτ και Τέρι Άντονις προπονήθηκαν για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Βόσνιου μέσου.

Την πρώτη τους προπόνηση με τον "Δικέφαλο" έκαναν σήμερα οι δύο νέοι παίκτες του συλλόγου, Γκόικο Τσίμιροτ και Τέρι Άντονις. Ο Βόσνιος μέσος που ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα και ο Ελληνοαυστραλός μέσος που υπέγραψε σήμερα, βρέθηκαν στη Νέα Μεσήμβρια, γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ, φόρεσαν τα "ασπρόμαυρα" και προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα, στην αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στην Μπρόντμπι ήταν επικεντρωμένη η προπόνηση της Τρίτης (18.08) με τον Ίγκορ Τούντορ να ετοιμάζει την ομάδα για τα Play Offs του Europa League. Ο Κροάτης τεχνικός δοκίμασε σχήματα και διατάξεις αναλύοντας στους παίκτες του τις κινήσεις που θέλει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σταδιακά εντάσσεται και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, όπως και ο Έρικ Σάμπο. Οι Στέλιος Πόζογλου, Χάρης Χαρίσης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Την Τετάρτη (19.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Τσίμιροτ: "Οι λόγοι που επέλεξα ΠΑΟΚ"

Ο Γκόικο Τσίμιροτ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο PAOK TV μιλώντας για τη μεταγραφή του και τους στόχους του στον ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος μέσος εξήγησε για ποιους λόγους επέλεξε τον Δικέφαλο, ενώ τόνισε πως θέλει να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για τη μεταγραφή του:

" Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με καλωσόρισαν στην ομάδα. Από κει και πέρα ναι, είναι αλήθεια ότι είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αλλά το συζήτησα με την οικογένειά μου και αποφάσισα πως καλύτερη επιλογή για μένα είναι ο ΠΑΟΚ".

Για το λόγο που τον έκανε να επιλέξει τον ΠΑΟΚ:

" Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη, πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία αγωνίζεται συνεχώς στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για μένα. Επίσης, γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο για μένα".

Για το αν του δίνει κίνητρο οι άγχος το ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς μέσους:

"Ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο στον ΠΑΟΚ, να δουλέψω σκληρά, να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και να συνεχίσω να κάνω βήματα προόδου στην καριέρα μου".

Για τους στόχους του:

" Το γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό με κάνει να θέλω να προσπαθώ περισσότερο για μια θέση στην ενδεκάδα. Είναι κίνητρο".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την υποδοχή. Να τον χαιρετήσω και ελπίζω να κάνουμε καλή πορεία με καλά αποτελέσματα".

Δείτε το video:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ