ΠΑΟΚ

Η πρώτη φορά των τριών σερί νικών

Η πρώτη φορά των τριών σερί νικών
ΠΑΟΚ κόσμος τρία σήμα INTIME SPORTS

Κόντρα σε Καλλονή, Χανιά και Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε και οι τρεις συνεχόμενες επιτυχίες αποτελούν ρεκόρ για τον "Δικέφαλο" την τρέχουσα σεζόν.

O ΠΑΟΚ τα κατάφερε απέναντι στον Πανιώνιο, κέρδισε με 2-1 και έτσι ισοβαθμεί πλέον με τους "κυανέρυθρους" (οι δύο ομάδες έχουν από 22 βαθμούς).

Ο "Δικέφαλος" δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το ντεφορμάρισμα που τον ταλαιπώρησε και πλέον έφτασε τις τρία σερί θετικά αποτελέσματα μετά τα εκτός έδρας ματς με την Καλλονή (1-3 για τον ΠΑΟΚ) και τα Χανιά (2-6 για τον ΠΑΟΚ). Μάλιστα για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, οι "ασπρόμαυροι" καταφέρνουν να πάρουν τρεις συνεχόμενες νίκες.

Το... καλύτερο ρεκόρ τους πριν την τριάδα των αγώνων κόντρα σε Καλλονή, Χανιά και Πανιώνιο ήταν οι δύο συνεχόμενες επιτυχίες (για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και την Σπάρτακ Τρνάβα, μετά την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο ενώ η επόμενη φορά που είχε δύο σερί νίκες ήταν όταν επικράτησε του Παναθηναικού για το πρωτάθλημα και του Πανθρακικού για το Κύπελλο).

Γενικώς ο "Δικέφαλος" φέτος (2015-16) έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του αφού μπορεί να είναι πολύ καλός σε κάποιο ματς και στην συνέχεια να δείξει ένα πιο... άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο, με αποκορύφωμα τα πέντε σερί παιχνίδια (κόντρα σε Αστέρα, Κρασνοντάρ, Παναιτωλικό, Γκαμπάλα και Πανθρακικό στο πρωτάθλημα) στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ