ΠΑΟΚ

Η πρώτη φετινή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Η πρώτη φετινή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν θα δώσει το Σάββατο στις 19:00 ώρα Ελλάδος ο ΠΑΟΚ. Δείτε την ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ίγκορ Τούντορ. Λύθηκε η παρεξήγηση με Λούκας.

Μάλιστα, θα είναι και το πρώτο παιχνίδι στην εποχή Τούντορ, έστω και ανεπίσημα. Αντίπαλος του "Δικεφάλου" η Κουτ Αζούρ, ομάδα που αποτελείται από Βέλγους και Ολλανδούς ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου (4/7), ο Κροάτης τεχνικός φάνηκε να δοκιμάζει το σχήμα που θα επιλέξει για τη βασική ενδεκάδα της φιλικής αναμέτρησης. Η σύνθεση λοιπόν αναμένεται να αποτελείται από τους: Γλύκο, Τζαβέλλα, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Μαντούρο, Μυστακίδη, Γκολάσα, Πέλκα, Αθανασιάδη, Περέιρα.

Δεδομένου ότι ο 37χρονος τεχνικός επιλέγει σύστημα 3-5-2, την αμυντική τριάδα πρόκειται να απαρτίζουν οι Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα και Μιγκέλ Βίτορ. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κίτσιου, Μαντουρο, Πέλκας, Γκολάδα και Μυστακίδης, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Αθανασιάδη και Περέιρα. Το συγκεκριμένο σενάριο βέβαια θα φανεί εάν επιβεβαιωθεί το απόγευμα.

Λύθηκε η παρεξήγηση με Λούκας

Το χθεσινό (3/7) συμβάν με τις έντονες παρατηρήσεις και την τιμωρία του Ίγκορ Τούντορ στον Ισπανό φαίνεται πως θεωρείται λήξαν, καθώς ο Λούκας προπονήθηκε κανονικά το πρωί του Σαββάτου (4/7). Ο Ίγκορ Τούντορ έδειξε στον Λούκας πως δεν σηκώνει "μύγα στο σπαθί" του προκειμένου να επιβάλει πειθαρχεία στις τάξεις της ομάδας, όταν ο Ισπανός γκρίνιαξε στη χθεσινή (3/7) προπόνηση, φωνάζοντάς του σε έντονο ύφος και βάζοντάς τον να τρέξει γύρους στο γήπεδο ως τιμωρία.

Ωστόσο ο 27χρονος μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου (4/7) κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, παίρνοντας μέρος στις ασκήσεις τακτικής. Έτσι, φαίνεται πως η παρεξήγηση με τον προπονητή του λύθηκε και το περιστατικό ανήκει στο παρελθόν, αποτελώντας βέβαια ένα καλό παράδειγμα επιβολής πειθαρχείας από τον Κροάτη τεχνικό.

Τούντορ: "Έτσι θα παίζετε"

Ο Ίγκορ Τούντορ έδειξε το πρωί του Σαββάτου (4/7) στους παίκτες του τι ζητά απ' αυτούς στο απογευματινό φιλικό με την Κοτ Αζούρ. Εμφαση και στις στημένες φάσεις, επέστρεψε στο Αρνεμ ο Αρνεσεν Μικρής διάρκειας ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί του Σαββάτου (4/7) και επειδή ακολουθεί το απόγευμα το φιλικό με την Κοτ Αζούρ, αλλά και επειδή χθες ο Τούντορ έβγαλε το λάδι στους παίκτες του. Ο τεχνικός του Δικεφάλου έριξε και πάλι το βάρος στην τακτική, εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές του τι ζητά από αυτούς στον πρώτο -έστω και ανεπίσημο- αγώνα της φετινής σεζόν.

Ο Κροάτης μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας έδινε οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινούνται οι παίκτες του, ενώ στο τέλος της προπόνησης επικεντρώθηκε στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Επέστρεψε ο Αρνεσεν

Ο Φρανκ Αρνεσεν είχε αποχωρήσει πριν από δύο μέρες από το Αρνεμ για να "τρέξει", σύμφωνα με πληροφορίες, τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο 59χρονος Δανός εδώ και λίγη ώρα επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και από εδώ και πέρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού, που αποτελούν τις προτεραιότητες. Το απόγευμα θα παρακολουθήσει το φιλικό με την Κοτ Αζούρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ