ΠΑΟΚ

Η πρώτη "ακτινογραφία" των "νέων"

Η πρώτη "ακτινογραφία" των "νέων"
ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά νέα πρόσωπα την τρέχουσα σεζόν και το Sport24.gr στέκεται στα πρώτα δείγματα γραφής τους στο χορτάρι, λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα γκολ που δέχτηκε, "πληγώθηκε" από λανθασμένες ενέργειες δύο φετινών αποκτημάτων του. Ο Ρόμπιν Ολσεν έκανε κάκιστη έξοδο στο πρώτο τέρμα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη ενώ ο Ερικ Σάμπο πέτυχε αυτογκόλ με συνέπεια να "γραφτεί" το 2-0.

Με αφορμή αυτό, ας κάνουμε μια μικρή "ακτινογραφία" των νέων παικτών του ΠΑΟΚ (σ.σ. στην λίστα είναι και οι Πέλκας, Μυστακίδης οι οποίοι την περασμένη σεζόν ήταν δανεικοί στην Σετούμπαλ και στον Πιερικό αντίστοιχα). Βέβαια είναι νωρίς για οποιονδήποτε παίκτη να κριθεί, αλλά ας δούμε τσα έχουν δείξει ως τώρα...

Ρόμπιν Ολσεν:Από τους "νέους" του ΠΑΟΚ, είναι αυτός που έχει απογοητεύσει... Εχει αγωνιστεί σε επτά από τα οχτώ επίσημα ματς των "ασπρόμαυρων" και σε καμιά περίπτωση δεν προσφέρει ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ. Παρουσιάζει τρομερό πρόβλημα στις εξόδους του και αυτό ο ΠΑΟΚ το "πλήρωσε" στο πρώτο γκολ που δέχτηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμεσα θα πρέπει να... συνέλθει.

Μαρίν Λέοβατς:Εχει αγωνιστεί σε δύο ματς, αυτό με την Ξάνθη και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με την ακριτική ομάδα δεν "φάνηκε" ιδιαίτερα και δεν πρόσφερε, κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Πετράκη ήταν κάπως πιο "ανεβασμένος". Είναι ταχύς όπως τον περιμέναμε, αλλά η απόδοσή του ακόμη δεν έχει πιάσει υψηλά επίπεδα. Είναι φανερό πως θέλει τον χρόνο του.

Στέλιος Μαλεζάς: Έχει αγωνιστεί μόνο στο εντός έδρας ματς με την Μπρόντμπι, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, άρα δεν μπορεί να κριθεί. Ο Ελληνας αμυντικός, που έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ αλλά και σε αυτό με την Βέροια (για το συγκεκριμένο ματς δεν προέκυψε από την ΠΑΕ πως είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έτσι έμεινε εκτός αποστολής) για αγωνιστικούς λόγους, σίγουρα έχει τις παραστάσεις για να βοηθήσει (αν και για την ώρα ο Ιγκορ Τούντορ δεν φαίνεται να του δείχνει εμπιστοσύνη). Στην τελευταία θητεία του στον ΠΑΟΚ είχε δίπλα του τον Πάμπλο Κοντρέρας που κάλυπτε τα όποια αγωνιστικά κενά διέθετε. Τώρα δεν υπάρχει παίκτης επιπέδου Κοντρέρας για να τον έχει παρτενέρ, αλλά διαθέτει πλέον εμπειρία.

Γκόικο Τσίμιροτ:Επαιξε για 24 λεπτά στον αγώνα με την Ξάνθη και τραυματίστηκε. Υπέστη βαριά θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και πρώτου βαθμού στον λαγονοψοϊτη και αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη. Θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος, μένει να το δείξει και στην πράξη.

Χάρης Χαρίσης:Ηταν εξαιρετικός στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο ματς λόγω τραυματισμού (είχε υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο). Στον "Δικέφαλο" τον υπολογίζουν πολύ...

Νίκος Κοροβέσης:Εχει παίξει στο ματς με την Μπρόντμπι (5-0) και την Σπάρτακ Τρνάβα (1-1). Στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους έδωσε την ασίστ για το γκολ του Κωνσταντινίδη. Έχει καλά στοιχεία ως παίκτης όπως φάνηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τούντορ...

Γκάρι Ροντρίγκες:Εχει αγωνιστεί σε τέσσερα ματς, απέναντι στην Ξάνθη, στον ΠΑΣ και στην Μπρόντμπι (εντός και εκτός έδρας) και έχει ένα γκολ (κόντρα στους Δανούς στην Τούμπα). Διαθέτει την τεχνική κατάρτιση για να προκαλέσει ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Θα πρέπει να έχει και την ουσία φυσικά... Το ότι έπαιζε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Ερικ Σάμπο:Έπαιξε στα ματς με την Ξάνθη και τον ΠΑΣ. Απέναντι στο σύνολο του Πετράκη πέτυχε... αυτογκόλ. Δεν έχει δείξει τα στοιχεία που φανέρωσε όταν αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ, όντας παίκτης της Σπάρτακ Τρνάβα. Είναι ακόμη έξω από τα νερά του, θέλει αρκετή βελτίωση. Μεγάλο πρόβλημα ότι δεν γνωρίζει αγγλικά και η επικοινωνία του μέσα στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη.

Δημήτρης Πέλκας:Αγωνίστηκε σε έξι επίσημα ματς. Είναι πολύ καλός ως τώρα, ο δανεισμός του πέρυσι στην Σετούμπαλ είναι φανερό πως τον βοήθησε. Έχει πετύχει δύο γκολ, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως είναι η ευχάριστη έκπληξη της ομάδας για την ώρα και πως είναι εκ των κορυφαίων παικτών του "Δικεφάλου. Μάλιστα αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ για τον μήνα Ιούλιο. Επόμενο στοίχημα η διάρκεια στην καλή απόδοση.

Ζάιρο:Σε δύο επίσημα ματς έπαιξε ως τώρα. Εδειξε πως είναι αρκετά κινητικός, θα πρέπει να είναι όμως και πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Απέναντι στην Ξάνθη άρεσε με την απόδοσή του, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ αποβλήθηκε καθώς ήταν ανεξήγητα νευρικός.

Τέρι Αντονις:Ακόμη δεν αγωνίστηκε σε επίσημο ματς. Φυσικά δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αφού δεν έχουμε εικόνα γι' αυτόν. Θεωρείται ταλαντούχος κι αυτός σαν τον Τσίμιροτ.

Γιάννης Μυστακίδης:Έπαιξε σε οχτώ επίσημα παιχνίδια, δηλαδή σε όλα τα φετινά του ΠΑΟΚ. Στο εντός έδρας ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα έδωσε την ασίστ στον Λούκας για να σκοράρει ενώ ασίστ έχει δώσει στους αγώνες με την Λοκομοτίβα και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πείθει ότι έχει να δώσει πράγματα στον ΠΑΟΚ και όσο θα παίρνει χρόνο, αυτό προφανώς θα τον βοηθάει για να ωριμάσει αγωνιστικά.

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:Μακράν η πιο εντυπωσιακή φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ... Η απόκτησή του έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον αποθέωσαν στο γήπεδο της Τούμπας κατά την παρουσίασή του. Αναμφίβολα πρόκειται για τον παίκτη στον οποίο ποντάρουν πάρα πολλά οι πάντες στον "Δικέφαλο"... Περιμένουν να τον δουν αγωνιζόμενο να αρχίσει να προσφέρει καθώς έχει όλες τις προϋποθέσεις να το κάνει αυτό μιας και πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ