ΠΑΟΚ

Η πρόταση στον ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο

Η πρόταση στον ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την διοίκηση του Καυτανζογλείου και η πρόταση που θα τεθεί υπόψη στη σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένη πρόταση, κοστολογημένη σε κάθε σημείο της έχει κατατεθεί από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου στην πλευρά του ΠΑΟΚ για την χρήση του γηπέδου από τη νέα σεζόν ως έδρα της ομάδας.

Το συνολικό κόστος της για την ενοικίαση και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν (υπάρχει αναλυτική κατάσταση με τα ποσά για κάθε μία από αυτές) φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την τριετία στην οποία το στάδιο θα είναι έδρα του Δικεφάλου.

Οι εργασίες που ζητά η διοίκηση του Καυτανζογλείου είναι συγκεκριμένες (προβολείς, πυρασφάλεια, λίφτινγκ των δημοσιογραφικών θεωρείων) και από εκεί και πέρα, ό,τι παραπάνω θέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει στο γήπεδο αφορούν εξτρά έξοδο γι' αυτή.

Σε σχέση με αυτά που είχε προϋπολογίσει η πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει διαφορά (όχι σημαντική πάντως). Όπως και να 'χει, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στη σύσκεψη που θα γίνει παρουσία του Ιβάν Σαββίδη με θέμα τη "Νέα Τούμπα".

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟκ είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση για το άμεσσο "ναι" ή την αντιοπρόταση προς την διοίκηση του Καυτανζογλείου.Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μετά το ταξίδι του στην Αθήνα και την παρουσία του στις εγκαταστάσεις του καναλιού "Ε" επέστρεψε στο Ροστόφ και θα έρθει και πάλι αύριο ( 8/12) στη Θεσσαλονίκη για να είναι παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ