ΠΑΟΚ

Η προφητική δήλωση του Ίβιτς για Κουλούρη

Η προφητική δήλωση του Ίβιτς για Κουλούρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς απόρησε που δεν ρωτήθηκε για τον Ευθυμη Κουλούρη στην Τρίπολη. Ίσως γιατί ήθελε να θυμίσει την άκρως επίκαιρη δήλωση που είχε κάνει τον Μάιο του 2014 και επαναφέρει στο προσκήνιο το Sport24.gr.

Με την απορία για την ερώτηση που δεν δέχθηκε για τον Ευθύμη Κουλούρη και την χρησιμοποίησή του στο βασικό σχήμα του αγώνα με τον Αστέρα έμεινε το βράδυ της Δευτέρας ο Βλάνταν Ίβιτς, αποχωρώντας από την αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρου Κολοκοτρώνης". Προφανώς ο Σέρβος τεχνικός είχε κάτι ενδιαφέρον να δηλώσει για τον νεαρό επιθετικό που αποτέλεσε τον άσο από το μανίκι του στην μάχη του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της νίκης.

Τι θα μπορούσε, όμως, να είχε πει ο Σέρβος τεχνικός αν δεχόταν ερώτηση για τον νεαρό επιθετικό. Μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν οδηγεί σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα "Καρφίτσα" (free press στη Θεσσαλονίκη) στις αρχές Μαΐου του 2014, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την Κ20 με τον ίδιο προπονητή.

Σε εκείνη τη συνέντευξη, λοιπόν, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε κληθεί να σχολιάσει την προώθηση του Ευθύμη Κουλούρη στην πρώτη ομάδα, με προπονητή τότε τον Χουμπ Στέφενς που του είχε δώσει και τις πρώτες ευκαιρίες τις οποίες αξιοποίησε σημειώνοντας τα πρώτα του γκολ με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ (δύο σε ματς Κυπέλου με τον Απόλλωνα Αθηνών στην Ριζούπολη και ένα με την Καλλονή στην Τούμπα).Ο νυν τεχνικός του Δικεφάλου είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

"Είναι κάτι θετικό για την ομάδα. Δε θα χρειαστεί να δώσει εκατομμύρια για έναν επιθετικό όπως ο Κουλούρης. Ήταν έτοιμος από τον Γενάρη o Κουλούρης. Το ήξερα αλλά τον πήραν αργότερα".Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν έδωσε εκατομμύρια να αποκτήσει επιθετικό, αλλά αν συνεχίσει την εξέλιξή του ο 20χρονος Κουλούρης, τότε είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα βγάλει κιόλας αρκετά από αυτόν .

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ