ΠΑΟΚ

Φιλικό ρεπόρτερ - οπαδών ΠΑΟΚ

Φιλικό ρεπόρτερ - οπαδών ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ έχουν προπόνηση στην Τούμπα την Πέμπτη και η ΠΑΕ αναφέρει πως για τo πρώτο τέταρτο, αυτή θα είναι "ανοιχτή" προς τον κόσμο.

Tην Παρασκευή οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα oρισμένους φιλάθλους του "Δικεφάλου" σε φιλικό ματς. Το ματς θα μεταδοθεί από την Nova και την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση των δημοσιογράφων. Μάλιστα η ΠΑΕ κάνει... πλάκα για το συγκεκριμένο γεγονός και αναφέρει στο twitter το εξής: "Σ τις 18:30 στην Τούμπα θα γίνει η προπόνηση των δημοσιογράφων πριν το 11Vs11. Τα πρώτα 15' θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του κόσμου!".

Αναλυτικά οι δύο ομάδες:

Φίλαθλοι: Ανδρέας Τσικνάρης, Κωνσταντίνος Λαθήρας, Ειρήνη Αποστόλου, Σπυρίδων Κεσκινίδης, Γεώργιος Καραβασίλης, Θεοδόσιος Κελλάρης, Νικόλαος Παπαθεοδώρου, Θωμάς Κουκουρίκος, Δημήτρης, Μαργαρίτης, Γεώργιος Κατσίκης, Θανάσης Κουρόγλου, Απόστολος Αναστασίου, Στυλιανός Τσιβρανίδης, Ιωάννης Σαμαράς, Πολύβιος Δημητριάδης, Ισαάκ Νικολαΐδης, Βασίλης Καγιάς, Αλέξανδρος Γκολογιάννης.

Δημοσιογράφοι: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Κουβεντίδης, Μιχάλης Μελισσίδης, Σάββας Τσιομπάνογλου, Απόστολος Παγώνης, Νίκος Τοσκίτσης, Τάσος Σταμπουλής, Γιώργος Μίνος, Γρηγόρης Ατρείδης, Σταύρος Κόλκας, Άκης Σακισλόγλου, Δημήτρης Τζορμπατζόγλου, Νίκος Μοσχοβίτης, Μάνος Τσαγλατίδης, Θόδωρος Χαστάς, Μαρία Καλτσίδη, Σάκης Γκίνας, Χρήστος Παυλίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ