ΠΑΟΚ

Η πίστη του Ιβιτς σε Κλάους και Κάτσε

Η πίστη του Ιβιτς σε Κλάους και Κάτσε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς στο ματς με τον Παναιτωλικό φανέρωσε πως υπολογίζει πολύ τους Αθανασιάδη και Κάτσε και έδειξε διαφορά σε σχέση με τον τρόπο διαχείρισης του Ιγκορ Τούντορ.

Αρκετός λόγος έγινε το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με την μη χρησιμοποίηση του Εργκους Κάτσε από τον Ιγκορ Τούντορ. Ο τελευταίος συχνά τόνιζε πως υπολογίζει τον Αλβανό αλλά δεν φαινόταν να στηρίζεται πάνω του. Πριν το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Κάτσε είχε παίξει ως αλλαγή στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία του παιχνίδια. Ο Ιβιτς, πάντως, πιστεύει στον Κάτσε και αυτό το έδειξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα (ο Αλβανός έπαιξε σε όλο το ματς).

" Ο Κάτσε δεν λέω πως έπαιξε γιατί δεν είχαμε άλλους παίκτες (σ.σ. απάντησε για το αν τον έβαλε στο παιχνίδι λόγω των προβλημάτων που είχαν παίκτες του ΠΑΟΚ). Ο Κάτσε έχει παίξει τόσα παιχνίδια και ήταν βασικός παίκτης στην ομάδα. Και σήμερα απέδειξε πως είναι ένας από τους κορυφαίους", είπε ο Σέρβος για τον Κάτσε ο οποίος κόντρα στον Παναιτωλικό είχε τέσσερα κλεψίματα (πρώτος μαζί με τον Τζιόλη) ενώ είχε και έξι μεταβιβάσεις.

Ο Ιβιτς πιστεύει και στον Στέφανο Αθανασιάδη ο οποίος πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου, ο Σέρβος είπε για τον Ελληνα επιθετικό: "Ο Στέφανος είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Για να σκοράρει, για να βάζει γκολ, πρέπει και να παίζει. Εκανε καλό παιχνίδι και εκτός από το γκολ, έκανε άλλες 3-4 ευκαιρίες. Εκανε δουλειά στο χώρο του κέντρου, κράτησε μπάλες, έπαιξε απλά και έκανε αυτό που θέλαμε από τον ίδιο".

Ο Κλάους είχε πέντε τελικές στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και πέντε μεταβιβάσεις. Ο Τούντορ από τα τελευταία έξι ματς που χρησιμοποίησε τον Αθανασιάδη (πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό δηλαδή), μόνο στο ένα παιχνίδι "άφησε" τον φορ του ΠΑΟΚ να "βγάλει" όλο το 90λεπτο αν και τον τελευταίο καιρό πάνω σε αυτό υπήρχε η "δικαιολογία" του τραυματισμού που είχε ο Κλάους (δεν ήταν απόλυτα έτοιμος να παίξει ως βασικός στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και σε αυτό απέναντι στον Πανθρακικό).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ