ΠΑΟΚ

Η πιο βαριά ήττα του ΠΑΟΚ επί Ίβιτς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το 3-0 από την ΑΕΚ ήταν η βαρύτερη ήττα του ΠΑΟΚ εντός συνόρων με τον Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι υπόλοιπες άσχημες βραδιές με τον Σέρβο προπονητή στον πάγκο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έκλεισε ένα χρόνο στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη (09/03) και το βράδυ της Κυριακής (12/3) υπέστη την πιο βαριά ήττα του εντός συνόρων, χάνοντας με 3-0 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι των "Δικεφάλων" στο ΟΑΚΑ.

Αυτή η ήττα του ΠΑΟΚ, που είναι η βαρύτερη στην Ελλάδα με τον Σέρβο προπονητή στον πάγκο, ισοφάρισε το 3-0 με το οποίο είχε ηττηθεί από τη Σάλκε στην Τούμπα για τη φάση των 32 του Europa League. Στην Ευρώπη, αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος ήττα του ΠΑΟΚ επί Ίβιτς, με το 2-0 από την Καραμπάχ στο Μπακού να ακολουθεί.

Όσον αφορά στις εντός συνόρων ήττες του ΠΑΟΚ με κόουτς τον Ίβιτς φέτος, η βαρύτερη πριν το 3-0 από την ΑΕΚ, ήταν από τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 3-4, λόγω εξέλιξης (ανατροπή από 3-1 στο φινάλε) και παθητικού τεσσάρων γκολ. Στην περσινή σεζόν, στα 11 παιχνίδια που πρόλαβε να κοουτσάρει τους "ασπρόμαυρους", η μεγαλύτερη σε εύρος ήττα του ήταν το 3-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 28η αγωνιστική της Super League, στο τρίτο του ματς.

ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από την ημέρα που ανέλαβε ο Ίβιτς, δηλαδή πριν από ένα χρόνο και λίγες μέρες, ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ σε ελάχιστα ματς εκτός από αυτά που προαναφέραμε.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα έχει δεχτεί δύο τέρματα μόνο στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στη νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, πέρα από το 3-0 από την ΑΕΚ, το 3-4 από τον Ατρόμητο και το 3-1 από τον Πανιώνιο.

Στην Ευρώπη, αν εξαιρέσουμε τις "καθαρές" ήττες από Σάλκε (0-3) και Καραμπάχ (2-0) που προαναφέρθηκαν, περισσότερα από ένα γκολ δέχτηκε μόνο στην ήττα από τον Άγιαξ με 1-2 στη ρεβάνς της Τούμπας που έφερε αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League, και στη νίκη με 3-2 επί της Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι" στη φάση των ομίλων του Europa League.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ επί Ίβιτς έχει την ήττα με 3-0 άνευ αγώνα στον περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό όπου δεν είχε κατέβει να αγωνιστεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ