ΠΑΟΚ

"Η πιο σωστή απόφασή μου ήταν η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ"

"Η πιο σωστή απόφασή μου ήταν η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για την επιλογή του να πάει στη Ζενίτ αντί της Άντερλεχτ και εξήγησε πόσο σημαντικό ήταν το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρόμπερτ Μακ συνεχίζει την καριέρα του στη Ζενίτ και σε δηλώσεις του στη Σλοβακία εξήγησε γιατί επέλεξε τη ρωσική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Γιατί προτίμησε την Ζενίτ από την Άντερλεχτ: "Η Άντερλεχτ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, όμως πήγα στην Ζενίτ, γιατί μου έδειξαν ότι είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και ένιωσα ότι μπορώ κι εγώ να βοηθήσω. Μίλησα με την οικογένεια μου και καταλήξαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε στη Ρωσία. Ακόμη και το πρωτάθλημα της Ρωσίας είναι ανώτερο, από αυτό που Βελγίο.

Αυτοί ήταν οι λόγοι που με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Λίγο πριν πάρω την απόφαση μου, μίλησα με τον Χούμποτσαν (σ.σ. συμπαίκτες στην εθνική Σλοβακίας). Μου είπε ότι η Ζενίτ παλεύει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα και συμμετέχει και στο Champions League".

Για τον πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: "Το πέρασμα μου από την Αγγλία και την Γερμανία ήταν σχολείο για μένα, αλλά νομίζω ότι η απόφαση μου να πάω στον ΠΑΟΚ το 2014 ήταν η πιο σωστή. Στον ΠΑΟΚ έπαιξα σε πολλά, σπουδαία παιχνίδια και έζησα αξέχαστες στιγμές, όπως τα δύο γκολ που σημείωσα στους αγώνες με την Ντόρτμουντ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ