ΠΑΟΚ

Η πιο παραγωγική χρονιά του Κάτσε

Η πιο παραγωγική χρονιά του Κάτσε
INTIME SPORTS

Ο Έργκους Κάτσε πέτυχε στο ματς με την Κέρκυρα το τέταρτό του γκολ για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και το έκτο συνολικά στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ (VIDEOS)

Το ότι ο Εργκούς Κάτσε είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος γενικότερα είναι γνωστό και έχει ειπωθεί πολλές φορές. Ο Αλβανός μέσος τρέχει ασταμάτητα, κλείνει χώρους, κλέβει μπάλες, ενώ φέτος μας αποδεικνύει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ότι πέρα από αυτά, μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει!Ο Κάτσε στον αγώνα με την Κέρκυρα έφτασε τα τέσσερα γκολ φέτος! Επίδοση που κάνει τη φετινή σεζόν την πιο παραγωγική του νεαρού άσου, ο οποίος τις δύο προηγούμενες σεζόν του στον "Δικέφαλο" πέτυχε από ένα γκολ.

"Χτίζει" παράδοση με Κέρκυρα

Αξίζει να αναφέρουμε πως... τα μισά από τα γκολ που έχει βάλει φέτος είναι κόντρα στην Κέρκυρα, αφού σκόραρε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στους Φαίακες που έγινε στην Τούμπα. Τότε, ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με τον Περέιρα, η Κέρκυρα ισοφάρισε, αλλά ο Κάτσε με σουτ διαμόρφωσε στο 82' το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Τέλος, κρατήστε ότι το χθεσινό γκολ του νεαρού μέσου στο "Νησί των Φαιάκων" ήταν το πρώτο εκτός έδρας τέρμα που πετυχαίνει στην καριέρα του στον "Δικέφαλο".

Γεμάτες χρονιές

Ψάχνοντας για τα γκολ που έχει πετύχει βρεθήκαμε μπροστά σε κάτι που λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο. Μπορεί η δουλειά του να είναι... βρώμικη και να μην φαίνεται στους πίνακες στατιστικής, ωστόσο, ο Κάτσε είναι μέσα στους λίγους παίκτες που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ και έχουν "γεμάτες" χρονιές. Ο Αλβανός μέσος από τη σεζόν 2012-2013, όταν και επέστρεψε στον "Δικέφαλο" από τον δανεισμό του στην Αναγέννηση Επανωμής έχει 102 (!) συμμετοχές.

Αν αναλογιστεί κανείς πόσες αλλαγές παικτών, προπονητών και στρατηγικών έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, τότε θα καταλάβει πως ο Έργκους Κάτσε είναι ο παίκτης που κάθε τεχνικός θα ήθελε να έχει στην διάθεσή του, αφού πλέον πέρα απ' όλα τ' άλλα, σκοράρει κιόλας!

Ας θυμηθούμε τα γκολ του Κάτσε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

http://www.dailymotion.com/video/xxxdsi#user_search=1

http://www.dailymotion.com/video/x1d69y0#user_search=1

http://www.dailymotion.com/video/x28944u#user_search=1

http://www.dailymotion.com/video/x28o23k#user_search=1

http://www.dailymotion.com/video/x2cjtae#user_search=1

http://www.dailymotion.com/video/x2n3v84#user_search=1

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ