ΠΑΟΚ

Η... "παγωμένη" προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η... "παγωμένη" προπόνηση του ΠΑΟΚ

Επέστρεψε ο Περέιρα, δεν ανησυχούν με τους τραυματισμούς των Κάνιας και Πέλκα.

Σε μια προπόνηση που ήταν ούτως ή άλλως "παγωμένη" λόγω των όσων συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, και την πάγωσε και η χιονόπτωση, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο γήπεδο με φόντο το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τα Τρίκαλα, για τον θεσμό του κυπέλλου.

Ο Παναγιώτης Γλύκος υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και φάνηκε ότι υπέστη μια διάταση στον προσαγωγό.

Ο ποδοσφαιριστής, το βράδυ, θα υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να ξεκαθαριστεί ο χρόνος απουσίας του και να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υπέστη έναν μυικό σπασμό στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε προληπτικά. Ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι επίσης αντικαταστάθηκε προληπτικά. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έχει ένα αιμάτωμα από χτύπημα στην κνήμη, ενώ ο Φακούντο Περέιρα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Την Τετάρτη (30.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ