ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Μακ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Μακ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Ρόμπερτ Μακ για όσα προσέφερε στον "Δικέφαλο", γνωστοποιώντας την πώλησή του στην Ζενίτ. Οι δηλώσεις του Σλοβάκου.

Ηταν γνωστό εδώ και μέρες πως ο Ρόμπερτ Μακ θα μετακομίσει στην Ζενίτ. Πλέον η ασπρόμαυρη ΠΑΕ επισήμως ενημέρωσε γι' αυτό με ανακοίνωσή της και ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον "Δικέφαλο".

Συγκεκριμένα η πλευρά του ΠΑΟΚ αναφέρει:

" Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Μακ, στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα πρόσφερε στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του".

Μακ: "Θέλω το πρωτάθλημα..."

Την απόκτηση του Μακ (για τα τέσσερα επόμενα χρόνια) ανακοίνωσε επισήμως και η Ζενίτ. Ο Σλοβάκος στις πρώτες του δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων πως... " νιώθω χαρά. Η Ζενίτ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα. Μπορώ να παίξω, δεξιά, αριστερά αλλά και στην επίθεση. Μου αρέσει να παίζω ένας εναντίον ενός και να σκοράρω. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να βοηθήσω την ομάδα αυτή την σεζόν.

Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Ζενίτ. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους".

Το "ευχαριστώ" του Μακ σε Σαββίδη και κόσμο

Ο Μακ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο instagram, γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους.

Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ".

Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους. Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. After two wonderful years there has come the time to say goodbye. This was the best period of my life. PAOK gave me everything and I feel the need to thank Mr. Savvidis for believing in me. He loves PAOK too much and deserves all the best. I also want to thank my teammates, the managers, all the staff of the team and of course the incredible PAOK fans that showed me their love and affection from the moment I came to the club. Me and my family were happy at Thessaloniki and we leave behind a lot of friends. I wish the club’s fight on and off the pitch leads to titles. I’m honored for being a part of PAOK history. Thank you for everything always in my heart #11

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Robert Mak (@robertmak11) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ