ΠΑΟΚ

Η οικογένεια των Πέλκα και Κουλούρη

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Δ.ΠΕΛΚΑ ΚΑΙ Ε.ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Δ.ΠΕΛΚΑ ΚΑΙ Ε.ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Δημήτρης Πέλκας κι Ευθύμης Κουλούρης επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ μέχρι και το 2021 κι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media. (φωτογραφίες)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης των συμβολαίων των Δημήτρη Πέλκα και Ευθύμη Κουλούρη, αμφότεροι προχώρησαν σε ανάρτηση, στο λογαριασμό που διαθέτει ο καθένας στο Instagram, με κοινό σημείο όχι μόνο τα χρόνια του νέου τους συμβολαίου, αλλά και η λέξη "οικογένεια".

Ο Δημήτρης Πέλκας ανέφερε: "Ειναι υπέροχη η στιγμή που τα παιδικά όνειρα ζωντανεύουν κι αναλαμβάνεις την ευθύνη να πετύχεις τους στόχους σου. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε από την πρώτη στιγμή. Τιμή μου που συνεχίζω στην οικογένειά μας ...2021".

Ο Ευθύμης Κουλούρης σημείωσε: "Χαρές, πικρές, ευτυχία, απογοήτευση, πείσμα, πόνος, στόχοι, βλέψεις, όλα είναι μέρος ενός ονείρου που συνεχίζεται. Τουλάχιστον ως το 2021. Είμαι περήφανος και ευγνώμων που ανήκω όχι μόνο σε μια ομάδα αλλά σε μια οικογένεια σαν τον ΠΑΟΚ!"

Η οικογένεια των Πέλκα και Κουλούρη
Η οικογένεια των Πέλκα και Κουλούρη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ