Η Ντινάμο το εμπόδιο για Χατσερίντι

Χατσερίντι

Η Ντινάμο το εμπόδιο για Χατσερίντι

Η υπόθεση του Εβγέν Χατσερίντι έχει δύο βασικές παραμέτρους και ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει βρει λύση στη μία. Σημείο επαφής του Δικεφάλου με τον διεθνή Ουκρανό κεντρικό αμυντικό της Ντινάμο Κιέβου.

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Εβγέν Χατσερίντι μετά τον τραυματισμό του στο έβδομο λεπτό του φιλικού αγώνα της Ντινάμο Κιέβου με την Στουρμ Γκρατς ήταν καθησυχάσει κάτι και στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προσπάθεια απόκτησής του. Ο Δικέφαλος φαίνεται ότι έχει βρει σημείο επαφής με τον ποδοσφαιριστή, αφού είναι διατεθειμένος να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Το μεγάλο θέμα όμως είναι οι απαιτήσεις της Ντινάμο Κιέβου που παραμένουν ακόμη υψηλές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του εγκαταλείπουν την προσπάθεια για να αγοράσουν από τώρα τα δικαιώματα του παίκτη.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του τελειώνει σε έξι μήνες το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ, με τη συμμετοχή και του Γιώργου Σαββίδη, να επιχειρήσει να κάνει συμφωνία μαζί του έστω για το επόμενο καλοκαίρι και με μοχλό πίεσης αυτή να επιδιώξει το ντιλ με την Ντινάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Σε επτά ημέρες επιστρέφει ο Χατσερίντι"

(AP Photo/Ariel Schalit)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ

"Σε επτά ημέρες επιστρέφει ο Χατσερίντι"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24