ΠΑΟΚ

Η Νιούκαστλ, ο Κάτσε και τα 2.800.000 ευρώ

Η Νιούκαστλ, ο Κάτσε και τα 2.800.000 ευρώ
Κάτσε INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ξένη ιστοσελίδα, η Νιούκαστλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2.800.000 ευρώ για την απόκτηση του Εργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ.

Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα για τον Εργκους Κάτσε. Εχουν υπάρξει αναφορές γι' αυτόν από την Ιταλία, την Τουρκία ενώ πλέον γράφουν για τον Αλβανό μέσο και στην Αγγλία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα whatculture.com, η Νιούκαστλ "κοιτάει" την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για το οικονομικό... Βάσει των όσων αναφέρονται, ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει 2.800.000 ευρώ για την απόκτηση του. Για τον τελευταίο υπάρχει και ένα μίνι βιογραφικό για το τι έχει καταφέρει στον ΠΑΟΚ αλλά και το τι έχει κάνει στην Εθνική Αλβανίας.

Πιο χαλαρά ο Ρατς

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ΠΑΕ ο Ραζβάν Ρατς για προληπτικούς λόγους και επειδή προέρχεται από τραυματισμό, αναμένεται ακολουθήσει πρόγραμμα μειωμένης έντασης τις επόμενες μέρες.

"Πριν έναν χρόνο ήταν έτοιμος να παίξει στον ΠΑΟΚ"

Το όνομα του Μπεν Χατίρα είχε γραφτεί τον Αύγουστο του 2014 για τον ΠΑΟΚ και στον συγκεκριμένο παίκτη έχει αναφορά η ιστοσελίδα kicker.de. Φιλοξενούνται δηλώσεις του ποδοσφαιριστή και με αφορμή αυτό, στο δημοσίευμα τονίζεται πως πριν έναν χρόνο ήταν έτοιμος να παίξει στον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ