ΠΑΟΚ

Η νέα Τούμπα στους ΠΑΟΚτσήδες!

Η νέα Τούμπα στους ΠΑΟΚτσήδες!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να κάνει συμμέτοχους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη λήψη της οριστικής απόφασης για τη μορφή του νέου γηπέδου της ομάδας.

Έχει αρχίσει να "τρέχει" τις διαδικασίες για τη νέα Τούμπα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η κατάθεση αιτήματος στη διοίκηση του Καυτανζογλείου για χρήση του γειτονικού -στην Τούμπα- γηπέδου για 2+1 χρόνια, καθώς και οι επαφές με διάφορους φορείς της Πολτείας (με την αρωγή της εταιρίας "Dimand" που έχει αναλάβει τον συντονισμό του όλου πρότζεκτ), συνιστούν τις πρώτες κινήσεις.

Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να έχουν καταλήξει και στις τελικές αποφάσεις για το ποια θα είναι η μορφή της νέας Τούμπας. Και σ' αυτό το κομμάτι, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θέλει να βάλει συμμέτοχο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ναι μεν θα μελετηθούν διάφορα πρότζεκτ σύγχρονών γηπέδων ανά την Ευρώπη που θα αποτελέσουν "οδηγό" για το σχέδιο κατασκευής της νέας Τούμπας, όμως, επιθυμία του ισχυρού άνδρα του "Δικεφάλου" είναι η τελική επιλογή του πλάνου που θα ακολουθηθεί να γίνει σύμφωνα με τα "θέλω" της πλειοψηφίας των οπαδών της ομάδας. Γι' αυτό και σκέφτεται πολύ σοβαρά να ζητήσει την γνώμη τους.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη, αλλά είναι πιθανό μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα οι φίλοι του Δικεφάλου να κληθούν να καταθέσουν την γνώμη τους πάνω σε συγκεκριμένα πλάνα για τη νέα Τούμπα που θα τους παρουσιαστούν.

Με απλά λόγια, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να υλοποιήσει το γκάλοπ για το νέο γήπεδο, για το οποίο πρώτη φορά είχε μιλήσει όταν είχε βρεθεί στη Νέα Υόρκη, στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ που υπάρχει στην Αστόρια. Τότε εστίαζε κυρίως στο που θα γίνει το γήπεδο, πλέον, όμως, αφού αντιλήφθηκε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων, όπως και ο ίδιος, θέλει Τούμπα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην τελική μορφή του νέου γηπέδου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ