ΠΑΟΚ

"Η Μπέτις μπορεί να πάρει τον Κάνιας με 2.000.000 ευρώ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενδιαφέρον να επανεντάξει στο δυναμικό της τον μέσο του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, έχει εκδηλώσει η Μπέτις σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ. Στα 2.000.000 ευρώ κοστολογείται το deal.

Η Μπέτις έκανε πολύ καλή σεζόν εφέτος στη La Liga κι εξασφάλισε την έξοδο στο Europa League για πρώτη φορά ύστερα από πέντε σεζόν.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας από τη Σεβίλλη και παλιός τεχνικός της ΑΕΚ, Λορένθο Σέρα Φερέρ και ο προπονητής Κίκε Σετιέν έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το καλό σύνολο που έχει δημιουργηθεί την επόμενη σεζόν και μέσα σ' αυτές συγκαταλέγεται και αυτή του Χοσέ Κάνιας (υπάρχει ακόμη και αυτή του Ντάνι Θεμπάγιος της Ρεάλ).

Συμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας " elgoldigital.com", ο 31χρονος μέσος που εφέτος έκανε 21 συμμετοχές και 1 γκολ με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάει στην Μπέτις από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του (έπαιξε και στην πρώτη ομάδα για τέσσερα χρόνια) αντι ενός ποσού 2.000.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο Κάνιας έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με τον ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ