ΠΑΟΚ

Η Μπεσίκτας περιμένει τον ΠΑΟΚ για Μπόικο

Η Μπεσίκτας περιμένει τον ΠΑΟΚ για Μπόικο

Διαδοχικά τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου Ουκρανού τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, Ντένις Μπόικο.

Για άλλη μία φορά έρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ το όνομα του Ντένις Μπόικο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα τουρκικά δημοσιεύματα ( Fanatik, Milliyet) η Μπεσίκτας πάγωσε τις επαφές με την Ντιναμό Κιέβου για την παραχώρηση του ύψους 1.97μ. πορτιέρε επειδή περιμένει την κατάθεση πρότασης από πλευράς ΠΑΟΚ.

Ο Μπόικο -αγωνίστηκε δανεικός στη Μάλαγα φέτος- έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όμως αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι πώς καλύπτει θέση ξένου (οι Ουκρανοί δεν λογίζονται ως κοινοτικοί, αν και υπάρχει ενδεχόμενο αυτό να αλλάξει το φετινό καλοκαίρι).

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτή μόλις μία θέση ξένου (Μάτος, Σάχοβ, Ενρίκε, Ουάρντα οι άλλες τέσσερις) και υπάρχουν περιπτώσεις μη κοινοτικών παικτών σε άλλες θέσεις που απασχολούν.

Photo Credits: Malaga CF

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ