ΠΑΟΚ

Η Μπεσίκτας έστειλε μήνυμα, κάνει πρόταση για Πέλκα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Πέλκας EUROKINISSI SPORTS

Ετοιμη να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα είναι η Μπεσίκτας, αφού πρώτα έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της στο περιβάλλον του παίκτη. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μόνο θεωρητικό δεν είναι το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα. Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ αφού πέρασε από το μικροσκόπιο των Τούρκων που τον παρακολούθησαν αγωνιζόμενο ουκ ολίγες φορές (με τελευταία αυτή στον τελικό του Κυπέλλου, όπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, Φικρέτ Ορμάν) φρόντισαν να κάνουν γνωστό το ενδιαφέρον τους στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, στο περιβάλλον του Γιαννιτσώτη μεσοεπιθετικού έφθασαν τα μηνύματα για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και όλα δείχνουν ότι είναι πλέον θέμα χρόνου να πάει στα γραφεία της Τούμπας επίσημη πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, βέβαια, έχει συμπεριλάβει τον διεθνή μεσοεπιθετικό -με τα 12 γκολ και τις 12 ασίστ σε 36 ματς την σεζόν που τελείωσε- στη λίστα των απαραίτητων για παραμονή και είναι ξεκάθαρο πως για να δελεαστεί η πλευρά του ΠΑΟΚ θα πρέπει να φτάσει μία πρόταση κοντά στα χρήματα τουbuy-outπου υπάρχει στο συμβόλαιό του (7.000.000 ευρώ).

Υπάρχουν, ωστόσο, σενάρια στην Τουρκία για πρόταση με λιγότερα χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα. Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρξε κρούση της Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ, πλέον όμως όλα δείχνουν ότι μετράμε αντίστροφα για να συμβεί αυτό.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ανεξάρτητα από την επικείμενη πρόταση της Μπεσίκτας, έχει ανοίξει πλέον η συζήτηση για αναπροσαρμογή συμβολαίου με τον Πέλκα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε κάνει συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο με ετήσιες απολαβές 450.000 ευρώ και διάρκεια ως το 2022 η εξέλιξή του όμως είναι ραγδαία και αναγκάζει την ΠΑΕ να του ανεβάσει τις απολαβές στα επίπεδα άλλων παικτών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ