ΠΑΟΚ

Η μόνιμη εγκατάσταση του Μπερμπάτοφ

Η μόνιμη εγκατάσταση του Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Η κατοικία, το αγγλικό κολέγιο και οι δύο κόρες και η σύζυγος του Μπερμπάτοφ που έρχονται για να μείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αρχίζει σταδιακά να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς του, μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος άσος σε πρώτη φάση αναζητά σπίτι στο Πανόραμα για την μόνιμη εγκατάστασή του.

Φυσικά, στη Θεσσαλονίκη θα φέρει άμεσα και την οικογένειά του, τις δύο κόρες του Ντέα και Ελία και την γυναίκα του, Ελενα Στιλιάνοβα, Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους πείσθηκε να έρθει στον ΠΑΟΚ, ήταν επειδή θα βρισκόταν κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, ο Μπερμπάτοφ άρχισε να ψάχνει αγγλικό σχολείο για την μεγάλη του κόρη, κάτι που έκανε και στην Γαλλία, όσο έπαιζε στην Μονακό. Η μεταγραφή του, να σημειωθεί, ότι έχει σκορπίσει ενθουσιασμό και στην Βουλγαρία.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για να δουν τα πρώτα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ από κοντά και ως εκ τούτου αναμένεται το επόμενο διάστημα κύμα αιτήσεων προς την ΠΑΕ για διαπιστεύσεις. Οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι θέλουν, κυρίως, να παρακολουθήσουν το ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ