ΠΑΟΚ

Η μεγάλη εκδήλωση στις 20 Απριλίου

Η μεγάλη εκδήλωση στις 20 Απριλίου

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας γνωστοποίησε ορισμένες από τις λεπτομέρειες από την εκδήλωση εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Διαβάστε τις.

Στην ιστοσελίδα στο pontos-news.grμίλησε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας που είναι μέλος της επιτροπής που έχει συσταθεί για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

" Επιθυμία μας είναι να παρευρεθεί στην κεντρική εκδήλωση σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έγινε προσπάθεια να είναι παρών και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του", αναφέρει ο Ζέρβας ενώ επισημαίνεται πως στις 20 Απριλίου στις 19.00 θα υπάρξει εκδήλωση και αυτή θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Θα τιμηθούν οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ που πήραν τίτλους αλλά και παίκτες που πρόσφεραν στον σύλλογο.

Ακόμη υπάρχει στο πλάνο να δοθεί φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι με μια ομάδα που αντιμετώπισε παλαιότερα ο ΠΑΟΚ (Μίλαν, Άγιαξ, Μπάγερν Μονάχου ή άλλη) ενώ στις 27 Μαΐου θα δοθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους βετεράνους του ΠΑΟΚ και εκείνους της Παρτιζάν.

Επίσης εντός του γηπέδου της Τούμπας αποφασίστηκε να γίνει προτομή του Γιώργου Παντελάκη (άλλοτε πρόεδρος) ενώ θα υπάρχει και προτομή του Γιώργου Κούδα. Για όλα αυτά, θα γίνει συνέντευξη Τύπου και θα δοθούν λεπτομέρειες.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ