ΠΑΟΚ

Η "μαύρη" επίδοση που θέλει να αποφύγει ο Αθανασιάδης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα έχει την τελευταία ευκαιρία στη Νέα Σμύρνη, αν αγωνιστεί, για να μην κάνει μαύρο ρεκορ, μένοντας έναν ολόκληρο χρόνο μακριά από τα γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ του ΠΑΟΚ με 106 γκολ συνολικά, 71 από τα οποία έχει σημειώσει στην Α' Εθνική. Κι όμως, αυτός ο επιθετικός, με αυτές τις επιδόσεις κινδυνεύει να κλείσει το φετινό πρωτάθλημα χωρίς τέρμα.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της μαύρης σεζόν που διανύει ο 28χρονος φορ, αρκεί να σημειώσουμε το εξής στοιχείο: Τα δύο τελευταία τέρματά του σε επίπεδο πρωταθλήματος είχαν σημειωθεί στο περσινό 2-0 της Τούμπας με τον Πανιώνιο για τα playoffs και μάλιστα στο πρώτο 45λεπτο που αγωνίστηκε, καθώς στο δεύτερο μέρος έγινε αλλαγή για να παίξει ο Μπερμπάτοφ.

Ήταν 26 Μαΐου και έκτοτε δεν έχει ξαναβρεί δίχτυα. Αν δεν το κάνει και τη Τετάρτη (24/05) στη Νέα Σμύρνη (αν αγωνιστεί, έστω ως αναπληρωαμτικός) τότε θα έχει συμπληρώσει και ημερολογιακά έναν χρόνο χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς το επόμενο ματς θα είναι με την ΑΕΚ την άλλη Κυριακή (28/05).

Ο τελευταίος φορ του ΠΑΟΚ που δεν είχε σκοράρει σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα παρότι είχε μία γεμάτη σεζόν, ήταν ο Γιώργος Κωστίκος τη σεζόν 1977-1978, καθώς δεν βρήκε δίχτυα σε κανένα από τα 25 ματς που είχε αγωνιστεί.

Θυμίζουμε ότι ο Αθανασιάδης έχει σημειώσει 5 γκολ φέτος τρία στην Ευρώπη (με Άγιαξ και δύο με Σλόβαν Λίμπερετς) και δύο στο Κύπελλο (έναν με τον Πανελευσινιακό και ένα με τον Παναιτωλικό).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ