ΠΑΟΚ

Η λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ για τα ματς με Άγιαξ

Η λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ για τα ματς με Άγιαξ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποια η λίστα που δημοσίευσε η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφορικά με το ρόστερ του ΠΑΟΚ εν όψει των αγώνων του 3ου προκριματικού γύρου CL με τον Αγιαξ.

Εδώ και λίγη ώρα στην σελίδα της UEFA έχει "ανέβει" λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ που προφανώς είναι αυτή που δήλωσε η ΠΑΕ για τα δύο ματς με τον Αγιαξ. Απομένει μια επίσημη ενημέρωση από πλευράς του "Δικεφάλου" για τα ονόματα που απουσιάζουν από την λίστα (π.χ. Περέιρα, Χατζηισαίας και Βελλίδης) ενώ θυμίζουμε πως μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μια αλλαγή παίκτη σχετικά με την λίστα που δήλωσε.

Αναλυτικά η λίστα που δημοσίευσε η UEFA: Μπρκιτς, Μελίσσας, Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κίτσιου, Τζιόλης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Σάχοφ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κάνιας, Ζάιρο, Τζάλμα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Μπίσεσβαρ: "Είναι 50%-50% οι πιθανότητες πρόκρισης..."

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε ιστοσελίδα του εξωτερικού μίλησε για τον αγώνα με τον Αγιαξ. Συγκεκριμένα είπε: "Συνεχώς ωριμάζουμε όλοι μαζί. Αν τρέξουμε, μπορούμε να δυσκολέψουμε τον Αγιαξ ο οποίος ακόμη... ψάχνεται όπως και εμείς. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να... ιδρώσει ο Αγιαξ. Μετά το πρώτο παιχνίδι, θα μπορούμε να αναλύσουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Από άποψη εμπειρίας αλλά και φυσικής κατάστασης, είμαστε καλύτερα από τον Αγιαξ. Οσον αφορά στο τακτικό επίπεδο, η ολλανδική σχολή είναι πολύ δυνατή. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50%-50% και ελπίζω ότι μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ θα είναι ο νικητής".

Οι "εκλεκτοί" του Αγιαξ εν όψει ΠΑΟΚ

Σχετικά με την λίστα των παικτών που δήλωσε ο Αγιαξ στην UEFA για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, αυτή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σίλεσεν, Ονάνα, Μπόερ, Γκρουθούιζεν, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Βέστερμαν, Τετέ, Φιεργκέφερ, Ντάικς, Ντε Λιτ, Ζεεφούικ, Μπαζούρ, Σινγκράβεν, Κλάασεν, Γιούνες, Ντε Γιόνγκ, Νούρι, Σερέρο, Γκούντελι, Φαν Ντε Μπεκ, Έιτινγκ, Ελ Γκάζι, Σόνε, Ντόλμπεργκ, Μπέκερ, Ζίφκοβιτς, Τσέρνι, Μούριτς, Κασιέρα και Μίλικ.

Διαβάστε ακόμη:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ