ΠΑΟΚ

Η λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με την Ολιμπίκ

Η λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με την Ολιμπίκ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις με την Ολίμπικ Ντόνετσκ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Μία έκπληξη κρύβει η λίστα του ΠΑΟΚ για τις αναμετρήσεις με την Ολίμπικ Ντόνετσκ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς συμπεριέλαβε κανονικά στην 24άδα τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αρχικά είχε τεθεί εκτός πλάνων, αλλά το τελευταίο διάστημα υπολογιζόταν κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Ροντρίγκο Ρέι δεν συμπεριλαμβάνεται, προς το παρόν στη λίστα, διότι βρίσκεται εν αναμονή έκδοσης του κοινοτικού του διαβατηρίου. Ούτως ή άλλως, ο "Δικέφαλος" έχει δικαίωμα για μία αλλαγή ή προσθήκη στη λίστα μέχρι την προσεχή Τετάρτη (26/07) και συγκεκριμένα 24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα με την ουκρανική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και στους αγώνες με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ δήλωσε στην UEFA ο ΠΑΟΚ.

Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται 24 ποδοσφαιριστές κι ο Δικέφαλος έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε μια αλλαγή παίκτη μέχρι και 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι οι: Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ, Μπρκιτς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κρέσπο, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Ενρίκε, Κουλούρης, Λέοβατς, Λεβέκ, Βαρέλα, Μακ, Μαλεζάς, Κάμπος, Μελίσσας, Πέλκας, Πούγγουρας, Πρίγιοβιτς, Σάχοβ, Ουάρντα, Σιαμπάνης.

Ο Ροντρίγκο Ρέι δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, διότι βρίσκεται εν αναμονή έκδοσης του κοινοτικού του διαβατηρίου.

ΠΑΙΖΕΙ Ο ΡΕΪ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Σε ό,τι έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ροδρίγο Ρέι δεν έχει δηλωθεί ακόμη στη λίστα αναμένοντας την έκδοση κοινοτικού (ιταλικού) διαβατηρίου, η οποία σύμφωνα με την πληροφόρηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι θέμα μίας-δύο ημερών: Ο 26χρονος τερματοφύλακας θα δηλωθεί στη λίστα όπως και να 'χει (κοινοτικός ή ξένος) το αργότερο 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει κενή θέση στο ρόστερ του και μία επιπλέον θέση ξένου αφού δεν έχει δηλωθεί ο Ζάιρο (στο ρόστερ είναι δηλωμένοι τέσσερις και συγκεκριμένα οι: Μάτος, Σάχοβ, Ενρίκε, Ουάρντα).

ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ

Πλην του Ζάιρο, για τον λόγο που εξηγήσαμε, εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν οι Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Λημνιός και ο Δημητρίου. Εκτός λίστας είναι φυσικά και οι τραυματίες Μυστακίδης, Γλύκος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ