ΠΑΟΚ

Η Λα Κορούνια κράτησε στην Ισπανία τον Λούκας

Η Λα Κορούνια κράτησε στην Ισπανία τον Λούκας
Λούκας

Χωρίς τον Λούκας Πέρεθ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της σεζόν 2015-16. "Τελειώνει" άμεσα η συνεργασία του "Δικεφάλου" με τον Χακόμπο.

Ο Λούκας Πέρεθ δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να δώσει το παρόν στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ισπανός δεσμεύεται ως τις 30/6 με τη Λα Κορούνια, καθώς τότε ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ.

Επομένως δεν είναι θέμα του παίκτη, ο οποίος μάλιστα επικοινώνησε με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων», αλλά της ομάδας της Λα Κορούνια. Γίνεται αντιληπτό βέβαια πως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια όπως και ο παίκτης από την πλευρά του, επιχειρούν να πιέσουν τον ΠΑΟΚ ώστε να βρεθεί τρόπος για να παραμείνει ο Λούκας στη Γαλικία.

"Τελειώνει" ο Χακόμπο

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έχει δύο εβδομάδες προθεσμία για να φέρει κάποια συμφωνία. Ο Χακόμπο έχει συνειδητοποιήσει πως δεν έχει μέλλον στον "Δικέφαλο" κι έτσι το αποδέχτηκε. Επομένως, στις επόμενες ημέρες θα λυθεί οριστικά η συνεργασία με τον Ισπανό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ