ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο αγώνα του με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο υπέροχα γκολ του Κάνιας και του Πρίγιοβιτς.

Δεν είχε πολλούς υστερήσαντες ο ΠΑΟΚ στο ματς εναντίον της Βασιλείας, αλλά δεν είχε και πολλούς παίκτες οι οποίοι έπιασαν... τοπ απόδοση. Αναλυτικά...

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές στον αγώνα καθώς οι Ελβετοί δεν μπορούσαν να βρουν την εστία του. Ωστόσο έχει και αυτός ευθύνη στην φάση του γκολ που δέχθηκε και κράτησε ζωντανή τη Βασιλεία στην υπόθεση πρόκριση. Ξεγελάστηκε από την κόντρα της μπάλας πάνω στον Μάτος αλλά θα έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα.

ΜΑΤΟΣ: Σε αντίθεση με το Βιεϊρίνια δεν είχε τόσα πολλά ανεβάσματα, τουλάχιστον όσα συνηθίζει να κάνει στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα στάθηκε όμως άτυχος στη σέντρα του Ριβέρος με την μπάλα να χτυπάει στην πλάτη του και να αλλάζει πορεία στη φάση που σημάδεψε τον αγώνα.

ΚΡΕΣΠΟ: Ισχύουν και για αυτόν τα ίδια με τον Πασχαλάκη. Ο Ισπανός έχει και αυτός μεγάλη ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του γιατί έχασε το μαρκάρισμα του αντιπάλου του και τον είδε απλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Είχε και μια στιγμή αδράνειας και στο πρώτο ημίχρονο.

ΒΑΡΕΛΑ: Ήταν ο γνωστός Βαρέλα που με το πάθος και τη δύναμη του πήρε τις περισσότερες μονομαχίες από τους αντιπάλους του. Είχε στο πρώτο ημίχρονο καλές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή σε δύο εκτελέσεις κόρνερ και απείλησε με κεφαλιές, αλλά σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζει να κάνει δεν συμμετείχε και πολύ στην ανάπτυξη.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Ανέβηκε πολλές φορές την αριστερή πλευρά του Δικέφαλου. Γρήγορα προσαρμόστηκε στα δυνατά μαρκαρίσματα του Ομπερλίν και όσο περνούσε η ώρα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο τέλος του παιχνιδιού έδειξε ότι έχει ακόμη δυνάμεις και γενικά είχε καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΚΑΝΙΑΣ: Ανέβηκε στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και έλυσε το πρόβλημα του γκολ ανοίγοντας το σκορ με μια "φωτοβολίδα" από μακρινή απόσταση. Είχε και νωρίτερα προειδοποιήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ εντός περιοχής και τον νίκησε στο 32'. Έτρεξε πολύ, έδωσε πολλές μάχες και ήταν σημαντικός στο χώρο του άξονα.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: Έτρεξε πολύ αλλά δεν κράτησε όσο έπρεπε την μπάλα στα πόδια του όταν το χρειαζόταν η ομάδα του. Είχε δύο καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο στις οποίες προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία ωστόσο δεν ήταν τόσο δημιουργικός όσο θα περίμενε ο προπονητής του.

ΠΕΛΚΑΣ: Αγωνίστηκε σχετικά κοντά στον Πρίγιοβιτς στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Είχε μόνο κάποιες εξάρσεις στην απόδοση του από τις οποίες πάντως προέκυψαν καλές στιγμές για την ομάδα του. Θα μπορούσε και αυτός να βοηθήσει περισσότερο εκτελεστικά τουλάχιστον.

ΖΑΜΠΑ: Αποτέλεσε την έκπληξη στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και διεκδικητικός, συμμετείχε σημαντικά και στην ανασταλτική λειτουργία του Δικέφαλου. Η εντυπωσιακή διείσδυσή του στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από τα αριστερά ήταν μόνο ένα δείγμα του ταλέντου του.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Άλλαζε συχνά πλευρά με τον Λέο Ζαμπά και ήταν αρκετά συνεπής και πειθαρχημένος τακτικά γυρνώντας και πίσω για να βοηθήσει ανασταλτικά την ομάδα του. Ανέβηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και πιστώνεται την εξαιρετική του συνεργασία με τον Πρίγιοβιτς στη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν τροφοδοτήθηκε σωστά από τους συμπαίκτες του. Μια φορά πήρε την μπάλα όπως έπρεπε στη μεγάλη περιοχή της Βασιλείας και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, ενδεικτικό της μεγάλης του κλάσης

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Αγωνίστηκε ως ακραίος όσο έπαιξε και προσπάθησε να γίνει σημαντικός στον αγώνα. Προέρχεται από τραυματισμό και αυτό φάνηκε στις πρώτες του επαφές με την μπάλα. Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

ΟΥΑΡΝΤΑ: Πέρασε στη θέση του Πρίγιοβιτς μπήκε κεφάτος στον αγώνα, θέλησε να δείξει πράγματα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάτι ουσιαστικά στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

ΣΑΚΧΟΦ: Έπαιξε μόνο για λίγα λεπτά, ωστόσο μια τελική στην αντίπαλη εστία την κατέγραψε απειλώντας με κεφαλιά τον Ομλίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκανε το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ, 2-1 τη Βασιλεία
Τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Βασιλεία (VIDEOS)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ