ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ και το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου, στην αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Το Sport24.gr "ακτινογραφεί" τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην ήττα τους με 1-0 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν Σαμπράνο (35΄) και Μπίσεσβαρ (90+1΄).

ΡΕΪ:Ο Αργεντινός δεν ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε, είχε μία εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Γιόχανσον στο ημίωρο και γενικά στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι αυτή στην οποία έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ.

ΜΑΤΟΣ:Δεν έκανε μεγάλο παιχνίδι ο Βραζιλιάνος, όπως μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα. Δεν φάνηκε επιθετικά, όπως σε άλλες αναμετρήσεις, ωστόσο την καλύτερη μπαλιά την έκανε και πάλι εκείνος στην φάση του οφσάιντ γκολ του Πέλκα.

ΣΑΜΠΡΑΝΟ:Ήταν εκνευρισμένος από το ξεκίνημα του αγώνα. Φλέρταρε με την αποβολή στη φάση της κόκκινης του Αραούχο και τελικά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 35ο λεπτό. Δεν δικαιολογείται για παίκτη του επιπέδου του και της εμπειρίας του. Ίσως ο Λουτσέσκου θα έπρεπε να τον αντικαταστήσει.

ΒΑΡΕΛΑ:Δεν ήταν ο γνωστός αξιόπιστος Βαρέλα των προηγούμενων αγωνιστικών, αλλά σίγουρα καλύτερος από τον Σαμπράνο. Έτρεξε αρκετά, προσπάθησε, έδωσε μάχες, αυτά πρέπει να του τα πιστώσει κάποιος...

ΛΕΟΒΑΤΣ:Έχασε όλες τις προσωπικές μονομαχίες όσο αγωνιζόταν και δεν βοήθησε ούτε επιθετικά, αφού δεν μπόρεσε να βγει μπροστά και να βγάλει κάποια αξιόλογη σέντρα.

ΤΣΙΜΙΡΟΤ:Έτρεξε, κουβάλησε τη μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω οργανωτικά. Από έναν μέσο του ΠΑΟΚ περιμένει κανείς περισσότερα πράγματα.

ΣΑΧΟΒ:Και αυτός δεν δικαιολόγησε ούτε στο ελάχιστο την απόφαση του προπονητή του να του δώσει τον ρόλο του αντι-Μαουρίσιο στην αρχική ενδεκάδα. Δεν βοήθησε καθόλου στη μεσαία γραμμή, ενώ μετά την αποβολή του Σαμπράνο και μέχρι να μπει ο Κρέσπο έπαιξε και στόπερ

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Ήταν άφαντος. Ο Μαροκινός μέσος σε ακόμη ένα ματς ήταν εκτός παιχνιδιού για αρκετή ώρα και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ο Λουτσέσκου τον προτιμά συνεχώς ως επιτελικό χαφ, όμως ούτε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε τις υψηλές προσδοκίες. Μπορεί να ήταν συνεπής στο τακτικό κομμάτι, αλλά ήταν εντελώς ανούσιος. Δικαιολόγησε την παρουσία του μόνο με την εξαιρετική μπαλιά στον Πρίγιοβιτς στο 86΄.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Από τους λίγους διασωθέντες του ΠΑΟΚ. Είχε πάθος στο παιχνίδι του και ανταποκρίθηκε πολύ καλά και σε ρόλο αριστερού μπακ. Είναι απορίας άξιο γιατί έπρεπε να οπισθοχωρήσει ένας παίκτης που ήταν από τους λίγους που μπορούσε να απειλήσει με σουτ.

ΠΕΛΚΑΣ:Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Πέλκας, παρόλα αυτά ήταν μέσα σ' όλες τις (λιγοστές) φάσεις που έκανε ο ΠΑΟΚ κινούμενος ως δεύτερος φορ. Γι' αυτό και μόνο, σε ένα χρονικό σημειό που ο ΠΑΟΚ έψαχνε το γκολ, ίσως έπρεπε να παραμείνει στο γήπεδο.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ:Ήταν πολύ μόνος μπροστά, έδωσε μάχες, αλλά δεν πήρε τις πάσες που έπρεπε για να απειλήσει αλλά ήταν και πολύ στενά μαρκαρισμένος. Στο 86΄ που βρέθηκε μόνος του σε θέση βολής δεν κατάφερε να βρει την μπάλα για να εκτελέσει και έχασε την ευκαιρία για να γίνει ήρωας για τον ΠΑΟΚ στο ματς.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΡΕΣΠΟ:Είχε θετική παρουσία αν και δεν πιέστηκε πολύ ο ΠΑΟΚ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ηταν πάντως ήρεμος σε αντίθεση με τον Σαμπράνο και έπαιξε καλά άμυνα στον χώρο.

ΚΑΜΠΟΣ:Πολύ καλός, έδωσε πνοή, ήταν από τους λίγους που πήρε μάχες, προκάλεσε αναστάτωση στην άμυνα της ΑΕΚ.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ:Και ο Μπίσεσβαρ είχε θετική παρουσία. Με το που μπήκε φάνηκε να υπάρχει ένας παίκτης που μπορούσε να οργανώσει. Βέβαια, ήταν απαράδεκτη η αντίδρασή του να χτυπήσει τον Μπακασέτα, στη φάση της αποβολής του στις καθυστερήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάτησε κορυφή η ΑΕΚ, 1-0 τον ΠΑΟΚ με Λιβάγια

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ