ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μόνο ο Γλύκος διασώθηκε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ με την απόδοση του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Κρέμασε την ομάδα του ο Μαλεζάς με την αποβολή του.

Ο ΠΑΟΚ μια νίκη μετά την εντυπωσιακή του επικράτηση επί του Ολυμπιακού γνώρισε μια βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 έχοντας τους περισσότερους παίκτες του σε κακή μέρα.

Κορυφαίος όλων ήταν ο Γλύκος ο οποίος έβγαλε πάρα πολλές φάσεις για γκολ αν και φέρει ευθύνη και αυτός στο τρίτο γκολ. Χειρότερος όμως ήταν ο Μαλεζάς που με την αποβολή του κρέμασε την ομάδα του και την άφησε να παίζει με δέκα παίκτες για 40 λεπτά.

Γλύκος: Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ παρά το λάθος του στο τρίτο γκολ. Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν φέρει ευθύνη στα δυο από τα τρία γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ. Αντίθετα έχει κακή αντίδραση στο τρίτο γκολ αν και βλέπει ξαφνικά τη μπάλα μπροστά του καθώς πέρασε πάνω από το κεφάλι του Κρέσπο.
Από την άλλη βέβαια έχει σώσει σε τουλάχιστον τέσσερις φάσεις την εστία της ομάδας του από βέβαια παραβίαση. Αρχικά στο 27' βγάζει το τετ α τετ του Αϊντάρεβιτς αν και εκεί το πλασέ του μέσου της ΑΕΚ είναι κακό. Εν συνεχεία όμως λέει διαδοχικά όχι στον Σιμόες στο 28' και στο 50' στο τετ α τετ με τον Μάνταλο αλλά και στον Χριστοδουλόπουλο στο 81'. Επίσης από δικό του λάθος δέχεται την κάρτα ο Μαλεζάς στο 40' αφού ο ίδιος διώχνει λανθασμένα την μπάλα την παίρνει ο Βάργκας και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναγκάζεται να τον κόψει.

Μάτος: Ήταν εξαφανισμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Δεν βοηθούσε επιθετικά παρά το γεγονός ότι έπαιζε αρκετά μπροστά σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη του επιθετική προσπάθεια ήταν στο 44' της αναμέτρησης, ενώ και στο επόμενο λεπτό είχε μια καλή κεφαλιά που έσωσε ο Μπάρκας. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε περισσότερο στο ματς, προσπάθησε να πάρει ενέργειες στα πόδια του αλλά και πάλι δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε την ομάδα του. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, δεν έκανε λάθη ενώ κυρίως η ΑΕΚ έβγαινε από την αριστερή πλευρά.

Βαρέλα: Μετά τον Γλύκο ίσως ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είχε καλύτερη απόδοση από τον Μαλεζά, κέρδισε περισσότερες μονομαχίες και απέφυγε τα λάθη σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Προσπάθησε και επιθετικά να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις αλλά όσες φορές ανέβηκε ήταν χωρίς αποτέλεσμα.

Μαλεζάς: Σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό η απόδοση του δεν κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και κανείς δεν ξέρει πόσο μπορεί να τον επηρέασε. Το σίγουρο όμως είναι πως με την αποβολή του με την ΑΣΤΕΙΑ δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ΣΩΣΤΑ στο 53' άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες σε ένα σημείο όπου ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ουσιαστικά ανάγκασε την ομάδα του να παίξει με παίκτη λιγότερο για 40λεπτα.

Κρέσπο: Όπως και στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς επέλεξε τον Ισπανό για το αριστερό άκρο της άμυνας προκειμένου και πάλι να είναι πιο ισχυρός αμυντικά. Δεν μπήκε έχοντας το μυαλό του στο ματς όμως και αυτό φάνηκε αφού δεν έχει σωστή αντίδραση στο γκολ που βάζει η ΑΕΚ στο πρώτο λεπτό. Επίσης εν συνεχεία στο 6' αρκετά νωρίς έφαγε μια κάρτα χωρίς λόγο και αιτία και δεν μπόρεσε να είναι τόσο ανταγωνιστικός στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Επίσης στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του χάνοντας ένα... άχαστο γκολ στο 45' μετά από πανέμορφη πάσα του Σαχόβ που τον έβγαλε τετ α τετ με τον Μπάρκα.

Τσίμιροτ: Σε αντίθεση και αυτός με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό είχε κακή απόδοση, έχασε πολλές μονομαχίες και οι Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου. Έκανε πάρα πολλά λάθη και από ένα δικό του ξεκινάει το πρώτο γκολ της ΑΕΚ πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού. Επίσης και στη συνέχεια έκανε λάθη σε μεταβιβάσεις, κρατούσε παραπάνω την μπάλα απ' όσο έπρεπε και αρκετές φορές έγινε δέκτης παραπόνων από τον Ίβιτς.

Σάχοβ: Σίγουρα και αυτός από τη στιγμή που έπαιζε στο κέντρο και η μάχη στο χώρο της μεσαίας γραμμής χάθηκε κατά κράτος από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν τα πήγε τόσο καλά στο ματς. Ήταν όμως ένα επίπεδο παραπάνω από τον Τσίμιροτ, έδωσε περισσότερες μάχες, πάλεψε για περισσότερες μπάλες ενώ από κάποιες δικές του ενέργειες με αποκορύφωμα την εξαιρετική του πάσα στον Κρέσπο στο 45' ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Κάμπος: Έπαιξε μόλις 15 λεπτά καθώς ένιωσε μια ενόχληση στο 9' λεπτό και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς. Για αυτό και έξι λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Μπίσεσβαρ. Ο Κάμπος είχε ξεκινήσει ως δεξί εξτρέμ αλλά σε αυτό το πρώτο 15' που αγωνίστηκε δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί η απόδοση του.

Ουάρντα: Και αυτός σε αντίθεση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν φάνηκε τόσο πολύ. Σε αυτό ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι από το 15' και μετά δεν έπαιξε ως δεκάρι, όπως την περασμένη εβδομάδα αλλά ως δεξί εξτρέμ στην θέση του Κάμπος που είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι. Έτσι η μπάλα δεν πέρασε αρκετά από τα πόδια του Αργεντινού με τον ΠΑΟΚ να παίζει περισσότερο από τα αριστερά και τον Ενρίκε. Βέβαια ο Ουάρντα δεν φάνηκε ούτε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους όταν έπαιξε αριστερά. Ο Αιγύπτιος αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι στο 54' καθώς ο Ίβιτς ήθελε να βάλει έναν αμυντικό για να καλύψει το κενό του Μαλεζά που είχε αποβληθεί.

Ενρίκε: Από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί είναι μέσα και στις δυο φάσεις των τερμάτων που δέχεται η ομάδα του. Στο πρώτο λεπτό δεν μπόρεσε να κόψει τον Αραούχο καθώς μπερδεύτηκε με τον Κρέσπο ενώ στο δεύτερο γκολ είναι αυτός που χάνει την μπάλα από τον Ντίντακ πριν αυτή καταλήξει στον Αραούχο που πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα. Επίσης ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής και επιθετικά καθώς αν και βρέθηκε σε φάσεις για γκολ τόσο στο 24' όσο και στο 49' δεν είχε καλή τελική επιλογή για να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πρίγιοβιτς: Δεν φάνηκε καθόλου μέσα στο παιχνίδι. Για αυτό όμως δεν φταίει μόνο αυτός καθώς δεν τροφοδοτήθηκε όπως και όσο θα έπρεπε. Αντίθετα Ουάρντα, Μπίσεσβαρ έψαχναν άλλες λύσεις με αποτέλεσμα ο φορ του ΠΑΟΚ να μην κάνει ούτε μια τελική ουσιαστικά στο παιχνίδι. Βέβαια και οι αμυντικοί της ΑΕΚ γνωρίζοντας ότι ο Πρίγιοβιτς έχει το ένστικτο του σκόρερ δεν τον άφησαν ούτε λεπτό αφύλαχτο ενώ και στα στημένα η αντιμετωπίσει του ήταν πολύ σωστή.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο ματς στο 15' αντί του Κάμπος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Έπαιξε ως δεκάρι, ήταν δραστήριος, ζήτησε μπάλες και προσπάθησε με τις μεταβιβάσεις του να τροφοδοτήσει τους Ενρίκε, Ουάρντα αλλά και τα μπακ του ΠΑΟΚ που ανέβαιναν στην επίθεση. Γενικά είχε καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Λέοβατς: Πέρασε στο ματς στο 54' αντί του Ουάρντα με στόχο να πάει ο Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Φυσικά με τον ΠΑΟΚ να παίζει από εκείνο το σημείο με δέκα παίκτες δεν μπόρεσε να βοηθήσει όπως σε άλλα παιχνίδια την ομάδα του.

Μυστακίδης: Έπαιξε μόλις για πέντε λεπτά και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί για την απόδοση του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ