ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο σπουδαίο διπλό επί της Φιορεντίνα, καθώς και το κοουτσάρισμα του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει δις κόντρα στην ροή του αγώνα, δεν άντεξε στην πίεση της Φιορεντίνα, όμως στο φινάλε έπαιξε τα ρέστα του και δικαιώθηκε, σημειώνοντας μια σπουδαία νίκη με 3-2 στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Ζέλικο Μπρκιτς: Είχε πολλή δουλειά καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Έδειξε να έχει καλά αντανακλαστικά, αλλά δεν είχε απάντηση στο σουτ του Μπερναρντέσκι στο 33' που έγινε στη γωνία του.

Λέο Μάτος: Στο πρώτο ημίχρονο, όχι μόνο δεν μπόρεσε να βγάλει τις “επιθετικές” του αρετές, αλλά είχε και προβλήματα καθώς δεν είχε βοήθεια από τον Τζάλμα στα πρώτα 30 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε καλύτερα.

Χοσέ Κρέσπο: Δυσκολεύτηκε στο μαρκάρισμα του θηριώδους Μπαμπακάρ, που τον… έκανε ο,τι ήθελε, ενώ δεν μπόρεσε να ηρεμήσει το παιχνίδι από τη πίσω γραμμή.

Φερνάντο Βαρέλα: Είχε σωστές τοποθετήσεις, αλλά δεν έβγαινε πρώτος στη μπάλα, αφήνοντας αυτή την “ευθύνη” για τον Κρέσπο.

Μαρίν Λέοβατς: Τα βρήκε σκούρα στο πρώτο 45λεπτο, καθώς η Φιορεντίνα επέλεξε τη δική του πλευρά να “χτυπήσει” βλέπόντάς τον… μόνο και έρημο. Στο δεύτερο μέρος είχε βοήθειες και είχε “απαντήσεις”.

Χοσέ Κάνιας: Φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα μετά το 60’ όταν και κράτησε μπάλα. Μέχρι τότε είχε αρκετά προβλήματα.

Γκόικο Τσίμιροτ: Στο χώρο ευθύνης του, η Φιορεντίνα δεν “πέρασε” αλλά μοίραζε με ευκολία στα άκρα τη μπάλα. Κινήθηκε σε ρηχά νερά

Εβγέν Σάχοβ: Πάτησε περιοχή στο 5’ και άνοιξε το σκορ. Κλήθηκε να γεμίσει τον άξονα χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει στην απορρόφηση της πίεσης της Φιορεντίνα.

Τζάλμα Κάμπος: Έπαιξε έξυπνα στο χώρο από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, όμως άργησε να δώσει βοήθειες στον Λέοβατς.

Γκάρι Ροντρίγκες: Στο πρώτο ημίχρονο βρήκε πολλούς χώρους και έκανε… ο,τι ήθελε με ένα σουτ στο δοκάρι, ένα σουτ στην εστία και μια ασίστ, όμως πίσω του, άφηνε τον Λέοβατς αβοήθητο. Έχασε το άχαστο στο 52’ και έβαλε το δύσκολο στο 93’.

Ευθύμης Κουλούρης: Είχε συνεχώς στο μυαλό του να υποδεχθεί τη μπάλα και να τη μοιράσει στα άκρα, για να βγει η αντεπίθεση, χωρίς να καταφέρει να “φανεί” στα 61 λεπτά που αγωνίστηκε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μάμε Τιάμ: Κινήθηκε σωστά στο χώρο τόσο ως επιθετικός κορυφής όσο και ως ακραίος, που αγωνίστηκε όταν πέρασε στο παιχνίδι ο Πέλκας.

Δημήτρης Πέλκας: Είχε ένα “έξυπνο” αλλά αδύναμο σουτ, στη μοναδική προσπάθειά του στο παιχνίδι.

Γιάννης Μυστακίδης: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί

Βλάνταν Ίβιτς: Παρέταξε έναν ΠΑΟΚ που είχε το μυαλό του στις αντεπιθέσεις, κάτι που δούλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Όταν η Φιορεντίνα ισοφάρισε, άλλαξε την μεσοεπιθετική του γραμμή, ευελπιστώντας σε μια ακόμα "καρποφόρα" αντεπίθεση, που ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚάρα, τρέλανες πάλι την Ευρώπη
Η ΓΚΟΛΑΡΑ του Ροντρίγκες!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ