ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς και το κοουτσάρισμα του Βλάνταν Ίβιτς.

Καλή παρουσία ανασταλτικά αλλά μέτρια επιθετικά είχε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Λίγοι παίκτες άφησαν θετικό στίγμα στο παραγωγικό κομμάτι, ενώ οι αλλαγές του Ίβιτς και κυρίως ο Περέιρα απέδειξαν στον Σέρβο τεχνικό ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί καλύτερα το ματς.

ΓΛΥΚΟΣ: Χρειάστηκε να επέμβει μόνο μία φορά στο πρώτο ημίχρονο, στο φάουλ του Μπακασέτα, αλλά έπαιξε πολύ με τα πόδια χωρίς λάθη. Ούτε στο δεύτερο μέρος είχε προβλήματα αν και χρειάστηκε τη βοήθεια του δοκαριού στη βολίδα του Χριστοδουλόπουλου στο 74΄. Επίσης, έκανε μία δύσκολη επέμβαση στο 85΄ σε σουτ του Μάνταλου.

ΚΡΕΣΠΟ: Δεν είχε δουλειά σε προσωπικά μαρκαρίσματα. Έπαιξε κυρίως με τη μπάλα στα πόδια στο πρώτο μέρος και δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος όμως είχε λάθος απομακρύνσεις της μπάλας που έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πάρει τη μπάλα και να προσπαθήσει να δημιουργήσει ευκαιρίες.

ΜΑΛΕΖΑΣ: Κλήθηκε πολλές φορές να κάνει παιχνίδι από πίσω. Άλλες τα κατάφερε, άλλες όχι. Συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο. Και αυτός και ο Κρέσπο είχαν κάποια προβλήματα στον αέρα σε ορισμένα γεμίσματα. Είχε όμως καθοριστική συμβολή στη φάση του γκολ.

ΛΕΟΒΑΤΣ: Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς, ανέβαινε αρκετά από την αριστερή πλευρά και ήταν μία απειλή για την άμυνα της ΑΕΚ. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα στο β΄ μέρος, δεν φάνηκε όμως τόσο επιθετικά.

ΜΑΤΟΣ: Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ήταν απενεργοποιημένος. Πήρε προσπάθειες μόνο στα τελευταία λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε πολύ το παιχνίδι από την πλευρά του. Η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος απείλησε, αλλά και η άμυνα του ΠΑΟΚ απειλήθηκε. Στο φινάλε όμως έδειξε την τεράστια προσωπικότητα που διαθέτει και καθόρισε τη μοίρα του ντέρμπι.

ΚΑΝΙΑΣ: Δεν φάνηκε καθόλου οργανωτικά, κάτι που περίμεναν πολλοί μετά το καλό ματς με τη Λάρισα. Αναλώθηκε πολύ σε κοντινές πάσες και κάλυψη χώρων στο πρώτο ημίχρονο. Δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά στο δεύτερο μέρος και από παίκτη δικού του συμβολαίου ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα πράγματα από το να είναι απλά κόφτης.

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Ο πιο κινητικός παίκτης του ΠΑΟΚ με καλές ενέργειες αλλά και λάθη επιπολαιότητας στην τελική προσπάθεια. Πάτησε περιοχή περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος έχασε τη φρεσκάδα του και δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου στο παραγωγικό κομμάτι.

ΣΑΚΧΟΦ: Αρκετά κινητικός και με επιθετικά μαρκαρίσματα κυνηγούσε την μπάλα. Από δικά του κλεψίματα δημιούργησε φάσεις ο ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε όμως να κάνει το κάτι παραπάνω με τη μπάλα στα πόδια. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε μόνο το αρνητικό στοιχεία των λανθασμένων μεταβιβάσεων, γι΄ αυτό και αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό.

ΚΑΜΠΟΣ: Εκτός αγώνα στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, μπήκε σε μονομαχίες και πήρε φάσεις πάνω του στο δεύτερο μισό. Πιστώνεται μία εξαιρετική σέντρα στον Τσίμιροτ στο 41΄. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να κινηθεί σαν κρυφός φορ, είχε ένα άψογο κοντρόλ σε μία φάση που τον έκοψε ο Ντίντακ. Σίγουρα όμως δεν ήταν ο απειλητικός επιθετικός που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Άρχισε πολύ νευρικά το παιχνίδι κάνοντας αρκετά λάθη σε φάσεις που θα μπορούσε να είχε πάρει πάνω του. Ξεκίνησε πάλι νευρικά στις αρχές του β΄ μέρους. Από τα μισά του ημιχρόνου όμως άρχισε να παίρνει προσπάθειες πάνω του επιχειρώντας κάποια σουτ και ήταν ο μόνος ουσιαστικά που απείλησε την εστία του Ανέστη παρά τα λάθη του.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Δεν φάνηκε καθόλου σαν φορ στα πρώτα 45΄, παρά μόνο όταν γύρισε πίσω και βοήθησε στο να προωθήσει τη μπάλα ο ΠΑΟΚ. Χάθηκε εντελώς στο β΄ ημίχρονο, χωρίς αυτό να ακυρώνει και την "δικαιολογία" ότι δεν τροφοδοτήθηκε κιόλας.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Πήρε μπάλα αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις όπως έχει συνηθίσει την ομάδα του. Βέβαια δεν έπαιξε και πολύ, ενώ είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ διαβασμένη για τον τρόπο παιχνιδιού του.

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: Παρότι αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά, ήταν δραστήριος και έκανε αισθητή την παρουσία του.

ΠΕΡΕΙΡΑ: Έπαιξε ελάχιστα αλλά είχε τεράστια συμβολή στη νίκη. Πιστώνεται τα φοβερά γεμίσματά του μέσα σε ελάχιστα λεπτά που αγωνίστηκε, ένα από τα οποία απέφερε και το γκολ της νίκης για τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα η μη χρησιμοποίησή του για μεγαλύτερο διάστημα είναι θέμα συζήτησης στην Τούμπα.

ΙΒΙΤΣ: Η ενδεκάδα που παρέταξε είχε από την αρχή ερωτηματικά σε ότι έχει να κάνει με το πόσο παραγωγικός θα ήταν ο ΠΑΟΚ και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν απαντήσεις. Αργησε να κάνει τις αλλαγές, αλλά ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ αυτό δεν στοίχισε. Σίγουρα, οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή του έδειξαν ότι πρέπει να τους υπολογίζει περισσότερο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ