ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To Sport24.gr αποκρυπτογραφεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς και το άριστο κοουτσάρισμα του Βλάνταν Ίβιιτς.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε παίκτη που να υστέρησε στο ντέρμπι. Είχε όμως ποδοσφαιριστές που το όνομά τους θα μπορούσε να μπει δίπλα στον ορισμό της λέξης μοιραίος και πρώτος και καλύτερος είναι ο Τζάλμα Κάμπος. Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του Δικεφάλου.

Παρότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του με ορισμένους παίκτες να είναι μοιραίοι και τελικά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην ήττα στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.

ΓΛΥΚΟΣ: Μπήκε με σιγουριά στο παιχνίδι και η αυτοπεποίθησή του τονώθηκε στην απόκρουση στο σουτ του Ελιουνούσι στο 16΄. Πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις. Ειδικά η απόκρουση στο 81' είναι highlight καριέρας. Ωστόσο λύγισε στο φινάλε, καθώς δεν είχε καλή ορατότητα στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε.

ΒΑΡΕΛΑ: Στο πρώτο μέρος έδειξε όλα τα στοιχεία που τον συνοδεύουν. Στη φάση του γκολ το θετικό, δηλαδή ότι μπαίνει στις φάσεις και στη φάση του αυτογκόλ το αρνητικό, δηλαδή ότι είναι επιρρεπής στις γκάφες. Έσωσε δύο πολύ δύσκολες καταστάσεις στο β' ημίχρονο και άφησε τους πάντες να αναρωτιούνται πώς έβαλε αυτό το αυτογκόλ.

ΜΑΛΕΖΑΣ: Κάλυπτε καλά χώρους και παρά τη διαφορά όγκου με τον Ιντέγιε κατάφερε να τον κρατήσει μακριά από το να εκτελέσει. Στο τέλος έδωσε απίστευτες μάχες, ενώ έβγαλε και απίστευτο πάθος.

ΛΕΟΒΑΤΣ: Έδειξε τα δύο γνωστά πρόσωπά του. Πολύ θετική συνεισφορά επιθετικά αλλά αμυντικά δεν ενέπνεε σιγουριά. Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Αντικαταστάθηκε γιατί ένιωσε ενοχλήσεις.

ΜΑΤΟΣ: Ξεχείλιζε ποιότητα σε κάθε ενέργειά του. Ο Ολυμπιακός δεν πήγε να επιτεθεί καθόλου από την πλευρά του, ενώ επιθετικά έβγαινε συνεχώς αλλά δεν τροφοδοτούταν σωστά. Μόνο προς το τέλος του αγώνα που έμεινε από δυνάμεις απείλησε από τα δεξιά ο Ολυμπιακός.

ΚΑΝΙΑΣ: Στάθηκε καλά ως αμυντικός μέσος και κάλυψε τους χώρους που έπρεπε. Ήταν πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, πιέζοντας και κλέβοντας μπάλες στη μεσαία γραμμή. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο προφανώς επειδή είχε κίτρινη κάρτα και ο Ίβιτς φοβήθηκε το ενδεχόμενο αποβολής του.

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Ήταν καλός στο χώρο του κέντρου. Έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα και είχε σωστές πάσες κάνοντας ελάχιστα λάθη. Έβγαλε την εξαιρετική κάθετη πάσα στον Κάμπος στο τετ α τετ του 61ου λεπτού.

ΣΑΚΧΟΦ: 'Ηταν σαφώς ανεβασμένος στα πρώτα 45' και βοήθησε στο να "μπλοκαριστεί" ο Μάρτινς. Αντικαταστάθηκε γιατί ήταν φανερό ότι κουράστηκε από το συνεχές τρέξιμο και για να μπει ο Μπίσεβαρ προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει το διπλό.

ΚΑΜΠΟΣ: Θα μπορούσε να είναι ο MVP και κατέληξε να είναι μοιραίος. Σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκε με καλές προϋποθέσεις μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και δεν μπόρεσε να σουτάρει και έχασε την απίστευτη ευκαιρία στο 61΄ όταν πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Καπίνο. Μια φάση που απλά δεν χάνεται! 'Ηταν δραστήριος και πήρε πολλές επιθετικές προσπάθειες, όμως ήταν απίστευτα κακός στην τελική ενέργεια.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Έδινε την αίσθηση ότι ήταν μια μόνιμη απειλή για την άμυνα του Ολυμπιακού με την ταχύτητά του, η οποία όμως δεν ενεργοποιούταν. Αυτό έγινε με την είσοδο του Μπίσεσβαρ στο ματς, όταν πήρε μπαλιές και έγινε πιο επικίνδυνος από αριστερά.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Έτρεχε αρκετά και κινούταν σωστά, όταν πήρε τη μπάλα εκεί που έπρεπε, έγινε απειλητικός και φάνηκε στη φάση του Μιλιβόγεβιτς στο 44', όπου ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για κόκκινη κάρτα. Πίεσε αρκετά και είχε καλή παρουσία στην επίθεση.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΧΑΡΙΣΗΣ: Κάλυψε χώρους και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να μπει κάθετα, που ήταν και το βασικό ζητούμενο. Από αυτό κρίνεται θετικός ενώ ήταν και αρκετά συγκεντρωμένος.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Ήταν αυτός που ενεργοποίησε το όπλο Γκάρι Ροντρίγκες με τις μπαλιές του και θα μπορούσε να γίνει το κλειδί για τη νίκη. Πήρε λίγα ρίσκα ανασταλτικά ο ΠΑΟΚ με την παρουσά του, αλλά ήταν φανερό ότι ο Ίβιτς κυνηγούσε το διπλό.

ΚΡΕΣΠΟ: Δεν πρόλαβε να κριθεί γιατί δεν έπαιξε πάρα πολύ. Μπήκε σε ένα διάστημα που δεχόταν μεγάλη πίεση ο ΠΑΟΚ αλλά δεν έγινε κάτι από τη δική του πλευρά.

ΙΒΙΤΣ: Το στήσιμό του ήταν αριστοτεχνικό. Κατάφερε να απενεργοποιήσει τον παίκτη κλειδί του Ολυμπιακού, τον Μάρτινς, ενώ φάνηκε και πόσο καλή δουλειά έχει κάνει στο τρανζίσιον από το καλοκαίρι. Ηταν έξαλλος από τα καπνογόνα που έπεφταν γι' αυτό πήρε την ομάδα του στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ομίχλη, ο Μίλι και 2-1

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ