ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στην ήττα με 2-0 απ' την Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O ΠΑΟΚ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο Αζερμπαϊτζάν, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 απ' την Καραμπάχ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League. Αυτή είναι η πρώτη ήττα για τον "Δικέφαλο" στη φετινή διοργάνωση, αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με τη Φιορεντίνα (0-0) και η νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς (2-1). Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ:

Γλύκος: Γι' ακόμα μία αναμέτρηση ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Δεν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει κάποια εντυπωσιακή απόκρουση, αλλά ήταν σταθερός και με σωστές μεταβιβάσεις. Στα γκολ του Ντάνι Κιντάνα και Ραχίντ Αμιργκουλίγεβ δεν φέρει ευθύνη, αφού η άμυνά του τον άφησε εκτεθειμένο.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν μεταξύ των -ελάχιστων- διακριθέντων του "Δικεφάλου". Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αμυντικό τομέα, ενώ βοηθούσε σημαντικά στην επίθεση με τα ανεβάσματά του. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του δεν κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο, αλλά παρ' όλα αυτά, είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του "Δικεφάλου" στο 77ο λεπτό με τον Χουσεΐνοφ να σώζει την ομάδα του.

Βαρέλα: Ο Φερνάντο Βαρέλα είχε προβλήματα συνεργασίας με τον Κρέσπο, με συνέπεια αρκετές φορές οι παίκτες της Καραμπάχ να "τρυπούν" το κεντρικό δίδυμο του ΠΑΟΚ και να βάζουν δύσκολα στον Παναγιώτη Γλύκο. Αποκορύφωμα, οι φάσεις των δύο γκολ των Αζέρων που οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στις αργές αντιδράσεις του.

Κρέσπο: Ο Ισπανός αμυντικός ήταν καλύτερος απ' τον Βαρέλα, αλλά είδε κι αυτός την απόδοσή του να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Όπως κι ο Βαρέλα, έτσι κι ο Κρέσπο φέρει ευθύνη στα δύο γκολ των Αζέρων, αφού δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους αντιπάλους του. Βέβαια, στο δεύτερο τέρμα ο παίκτης της Καραμπάχ κάνει ανενόχλητος την κάθετη πάσα στον Ραχίντ Αμιργκουλίγεβ.

Λέοβατς: Ο Μαρίν Λέοβατς, όπως και στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς, αντιμετώπισε δυσκολίες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Εν αντιθέσει με τον Μάτος, ο Κροάτης μπακ δεν είχε αρκετά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή. Παράλληλα, υπέπεσε σε αρκετά λάθη, δείχνοντας πως έχει έλλειψη καθαρού μυαλού. Ήταν ο παίκτης που κάλυπτε τον Ραχίντ Αμιργκουλίγεβ στο 2-0 της Καραμπάχ.

Κάνιας: Ο Ισπανός μέσος ήταν πανταχού παρών. Πίεσε ψηλά, κέρδισε αρκετές προσωπικές μονομαχίες, ενώ προσπάθησε να βγάλει μπροστά την ομάδα του, βοηθώντας και στον δημιουργικό τομέα με αρκετές κάθετες μπαλιές. Το γκολ της Καραμπάχ "ανάγκασε" τον Βλάνταν Ίβιτς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, με αποτέλεσμα ο 29χρονος άσος να γίνει αλλαγή προκειμένου να περάσει στο γήπεδο ο επιθετικογενής, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Τσίμιροτ: Ο Βόσνιος μέσος βοήθησε στον ανασταλτικό τομέα, αλλά επιθετικά ήταν... άφαντος. Εκτός από ένα μακρινό σουτ που πέρασε ψηλά άουτ στο πρώτο ημίχρονο, ο 22χρονος άσος δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Σάχοφ: Ο Ουκρανός μέσος συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, όντας ο "αδύναμος κρίκος" στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Βέβαια, είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα για τον "Δικέφαλο", αλλά το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε απέκρουσε με δυσκολία ο Σέχιτς.

Κάμπος: Ο Τζάλμα Κάμπος ξεκίνησε μουδιασμένα την αναμέτρηση, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, ανέβαζε την απόδοσή του. Παρ' όλα αυτά, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη στιγμή πέρα από ένα μακρινό σουτ στο 40' που πέρασε λίγο έξω απ' το αριστερό δοκάρι.

Ροντρίγκες: Σε μέτρια βραδιά βρέθηκε ο εξτρέμ απ' τον Πράσινο Ακρωτήρι, καθώς οι αμυντικοί της Καραμπάχ κατάφεραν να τον "κλείσουν" εξαιρετικά. Επιχείρησε να πάρει πάνω του κάποιες επιθετικές προσπάθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τιάμ: Ο Σενεγαλέζος φορ μπήκε με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ήθελε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ήταν κινητικός, πίεζε ψηλά, αλλά η μπάλα δεν έφτανε στα πόδια του, με συνέπεια να είναι ακίνδυνος επιθετικά. Μετά το πρώτο γκολ της Καραμπάχ ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να τον περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Φακούντο Περέιρα να περνάει στη θέση του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Μπίσεσβαρ: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έδωσε επιθετική ώθηση στην ομάδα του, αλλά μετά τα 10 πρώτα λεπτά χάθηκε στη γενικότερη μετριότητα.

Περέιρα: Ο Αργεντινός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του αρνητικού Μαμέ Τιάμ, αλλά δεν βοήθησε καθόλου.

Κουλούρης: O νεαρός επιθετικός δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε, παρότι έδειξε διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα γκολ της Καραμπάχ κόντρα στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ