ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φιορεντίνα (0-0). Ο εξαιρετικός Γλύκος, ο Γκάρι που λαχτάρησε τους Ιταλούς, ο βελτιωμένος Βαρέλα και όλοι όσοι αγωνίστηκαν.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (0-0) απέναντι στη Φιορεντίνα, στο πρώτο ματς των ομίλων του Europa League. Ο "Δικέφαλος" θα μπορούσε να ηττηθεί αν δεν τον "έσωζε" σε ορισμένες φάσεις ο Παναγιώτης Γλύκος, θα μπορούσε όμως να "κλέψει" την νίκη αν ο Γκάρι Ροντρίγκες στο τέλος του αγώνα έκανε το 1-0. Ας δούμε την απόδοση των παικτών των "ασπρόμαυρων".

Γλύκος: Έπαιξε πολύ με τα πόδια και τα πήγε καλά και είχε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις σε σουτ του Μπαμπακάρ (26' και 52') και μία ακόμη στο 38' σε βολέ του Βαλέρο. Ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ

Μάτος: Στην πίεση της Φιορεντίνα ψηλά όλοι έψαχναν τον Βραζιλιάνο που έβαλε μπελάδες στον Σόουζα. Πήρε μία τσάμπα κάρτα, έκανε καλές ενέργειες, ωστόσο σε κάποιες φασεις θα μπορούσε α έχει καλύτερη τελική ενέργεια.

Λέοβατς: Πολλά χιλιόμετρα από τον Κροάτη στο πρώτο μέρος, αλλά όχι καλές τελικές προσπάθειες όταν προωθήθηκε. Παρόλα αυτά πιστώνεται το ότι ήταν σε πάρα πολλές φάσεις μέσα.

Βαρέλα: Σαφώς ανεβασμένος σε σχέση με τα τα προηγούμενα παιχνίδια του, ήταν από τους λίγους παίκτες του ΠΑΟΚ που μπορούσε να ανταγωνιστεί σε δύναμη τους παίκτες της Φιορεντίνα. Μπορούσε να αποφύγει την κάρτα στο τέλος.

Τζαβέλλας: Με μυαλό και πάθος κατάφερε να χρεώσει κίτρινη κάρτα σε Ίλισιτς και Κάλινιτς. Κέρδισε και έχασε μονομαχίες απέναντι σε παίκτες με πολύ καλύτερα σωματικά προσόντα.

Τσίμιροτ: Πολύ καλό πρώτο μέρος από τον Βόσνιο που κάλυπτε χώρους είχε σιγουριά με τη μπάλα στα πόδια και προωθούσε σωστά παιχνίδι. Φάνηκε να κουράζεται από τα μισά του δευτέρου μέρους αλλά ηταν ο χαφ που προωθούσε πιωστα παιχνίδι απ' όλους

Κάνιας: Έτρεξε αρκετά και κάλυψε σωστά χώρους και στα δύο μέρη. Δεν μπορούσε να έχει μεγάλη συμμετοχή στο παραγωγικό κομμάτι γιατί... παραείχε δουλειά ανασταλτικά.

Πέλκας: Αναλώθηκε σε πολύ τρέξιμο, αλλά προσπάθησε να παίξει και τον ρόλο του κρυφού φορ. Πιστώνεται τα σουτ που επιχείρησε, αλλά πρέπει να γίνει πιο ουσιαστικός.

Ροντρίγκες: Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα με την ταχύτητά του κα ήταν και πάλι ο πιο επικίνδυνος παίκτης για την αντίπαλη άμυνα. Στο τέλος όμως είναι και εκείνος που δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Τζάλμα: Μπήκε ορεξάτος στο ματς, αλλά στο πρώτο μέρος διακρίθηκε μόνο για τη διάθεσή του να μπει σε μονομαχίες. Περίμενε πολλά περισσότερα και ο Ίβιτς και όλη η ομάδα από αυτόν και δίκαια αντικαταστάθηκε

Αθανασιάδης: Πολύ στενά μαρκαρισμένος στο πρώτο μέρος, φάνηκε μόνο στην πρώτη φάση του αγώνα. Είχε διαθεση, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την άμυνα των βιόλα να τον αισθανθεί.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Σάχοβ: Είχε κακή παρουσία ο Ουκρανός και τη συνδύασε με ένα διάστημα που ο ΠΑΟΚ άρχισε να γίνεται και πάλι απειλητικός

Κρέσπο: Έγινε ο τρίτος στόπερ του ΠΑΟΚ όταν άλλαξε διάταξη ο Ίβιτς και βοήθησε να απομακρυνθούν οι κίνδυνοι από την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Τιάμ: Αγωνίστηκε λίγο αλλά έδειξε ότι εχει όλα τα φόντα (προσόντα και διάθεση) να πρσφέρει στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Ιβιτς: Ο Βλανταν Ίβιτς έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα με κρίσιμες και σωστές αποφάσεις σε καθοριστικές στιγμές, όπως η αλλαγή διάταξης και οι δύο αλλαγές στο 58'. Το κρίμα για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι δεν διέθετε περισσότερα ψηλά κορμιά για να χρησιμοποιήσει. Στις κινήσεις του ο ΠΑΟΚ οφείλει μεγάλο κομμάτι του βαθμού που πήρε και του ότι άγγιξε τη νίκη.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ