ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr περνά από "ακτινογραφία" τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την εμφάνισή τους στο εντός έδρας 1-2 με τον Άγιαξ.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Άγιαξ σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να το είχε καθαρίσει αλλά τελικά οι Ολλανδοί με ανατροπή έφτασαν στη νίκη και στην πρόκριση επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης που έκανε ένα καλό σχετικά παιχνίδι σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες.

Ο Αθανασιάδης αν και σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν μοιραίος καθώς έχασε δυο τετ α τετ ενώ ο Λέοβατς ήταν ο χειρότερος παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γλύκος:Δεν ευθύνεται στα δυο γκολ που έφαγε ο ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ αλλά δεν ενέπνεε την ίδια σιγουριά με τον αγώνα στην Ολλανδία. Το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στις εξόδους του. Δεν έκανε βέβαια το μεγάλο λάθος και είχε κάποιες επεμβάσεις στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Μάτος:Ο Λέο Μάτος είχε μια καλή παρουσία στην διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άγιαξ. Περισσότερο πρόσεξε τα αμυντικά του καθήκοντα και ανέβηκε λίγες φορές αλλά όταν το έκανε είχε μερικές ωραίες εμπνεύσεις που όμως δεν αξιοποιήθηκαν από τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος και όσο περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοση του αλλά δεν μπορείς να τον πεις αρνητικό.

Κρέσπο:Δεύτερο παιχνίδι ως βασικός με τον ΠΑΟΚ με τον Ισπανό σε αντίθεση με το ματς στην Ολλανδία να βγάζει μια ανασφάλεια στα μαρκαρίσματα του παρά το γεγονός ότι δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Έβλεπες όμως ότι δεν υπήρχε σιγουριά, ιδίως στις πολλές σέντρες που επιχείρησε ο Άγιαξ. Βέβαια στο δεύτερο γκολ του Κλάασεν άργησε να πάει πάνω στον παίκτη και του έδωσε τον χώρο να σουτάρει.

Τζαβέλλας: Ήταν καλύτερος από τον Κρέσπο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Έλληνα αμυντικό να κερδίζει πολλές μονομαχίες. Μάλιστα απείλησε και με ένα καλό φάουλ στο 54' το οποίο έδιωξε ο Σίλενσεν. Φυσικά και αυτός δεν είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα ψηλά.

Λέοβατς:Ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άγιαξ. Κάνει ένα... αστείο πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ενώ απομακρύνει εντελώς λανθασμένα την μπάλα στο δεύτερο γκολ των Ολλανδών. Αυτά τα δυο λάθη στοίχησαν στον ΠΑΟΚ και φυσικά όποια καλή στιγμή και αν είχε επιθετικά δεν μπορεί να βελτιώσει τα λάθη που έκανε.

Σάχοβ: Ο ένας εκ των τριών χαφ του ΠΑΟΚ. Έπαιξε λίγο πιο μπροστά από τους Τσίμιροτ, Χαρίση και ήταν πιο κοντά στην περιοχή με αποτέλεσμα να βρεθεί δυο-τρεις φορές σε θέσεις βολές αλλά ήταν άστοχος. Και αυτός είχε αρκετά τρεξίματα όπως και τα άλλα δυο χαφ και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία σε ένα ακόμα παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τσίμιροτ: Αρκετά καλή απόδοση από τον μέσο του ΠΑΟΚ που έβγαλε πολύ πίεση, τρέξιμο ενώ είχε και αρκετές καλές μεταβιβάσεις στην διάρκεια του ματς με αποκορύφωμα την μπαλιά που έβαλε τον Αθανασιάδη τετ α τετ και αυτός την σπατάλησε. Δείχνει να κολλάει με τους Χαρίση, Σάχοβ και να φτιάχνουν μια καλή τριάδα στα χαφ.

Χαρίσης:Πολλά τρεξίματα από τον Χαρίση όπως και τα υπόλοιπα χαφ του ΠΑΟΚ με το νεαρό μέσο να έχει καλή παρουσία για δεύτερο σερί παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στο πρώτο μέρος έβγαλε αρκετή πίεση και δεν έκανε λάθη ενώ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο μέρος

Ροντρίγκες:Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45΄λεπτό. Όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του ήταν αρκετά επικίνδυνος για την άμυνα του Άγιαξ ενώ απ' αυτόν προήλθε και η ασίστ στο γκολ του Αθανασιάδη. Στο δεύτερο μέρος έδειξε κάποιες σημάδια κούρασης αλλά η αλλαγή του από τον Μυστακίδη στο 70' δικαιολογείται μόνο αν αντιμετώπιζε και κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Τζάλμα:Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλά μαρκαρισμένος στο πρώτο μέρος του αγώνα της Τούμπας. Ο Άγιαξ επικεντρώθηκε πάνω του με αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτο να πάρει λίγες ενέργειες. Στο δεύτερο μέρος πήρε περισσότερες φάσεις στα πόδια του, μπόρεσε να ξεμαρκαριστεί και να απειλήσει, πήρε και κάποια φάουλ και τον αισθάνθηκε η άμυνα του Άγιαξ χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.

Αθανασιάδης:Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον φορ του ΠΑΟΚ που έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα εκμεταλλευόμενος μια στημένη φάση στο 4' και σκόραρε. Στη συνέχεια όμως και παρά το γεγονός ότι είχε και καλή ψυχολογία από το γκολ που σημείωσε έχασε δυο ανεπανάληπτα τετ α τετ τα οποία στοίχησαν στον ΠΑΟΚ ένα ακόμη γκολ και ίσως και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ειδικά το δεύτερο τετ α τετ δεν χάνεται από παίκτη της αξίας του "Κλάους".

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Μπίσεβαρ: Μπήκε στο 84' αντί του Χαρίση και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί για την ολιγόλεπτη παρουσία του στο ματς με τον Άγιαξ.

Μυστακίδης: Μπήκε στο 70' αντί του Ροντρίγκες και για όσο αγωνίστηκε ήταν δραστήριος και κυνήγησε κάθε φάση. Μάλιστα από δική του προσπάθεια και πείσμα ο ΠΑΟΚ είχε ένα δοκάρι στο 76' και με το σκορ στο 1-1 .

Κουλούρης:Πέρασε στην αναμέτρηση στη θέση του Σάχοβ στο 89' μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να κριθεί για τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ιβιτς: Ενώ ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετικό στήσιμο όπως ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Άγιαξ και αυτό πρέπει να πάρει πάνω του ο Ίβιτς στην διάρκεια της αναμέτρησης δεν ήταν καλό το κοουτσάρισμα που έκανε ενώ και η αλλαγή του Ροντρίγκες προκαλεί ερωτηματικά.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ