ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Πέλκας Μακ Αντώνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Μπορεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να διεκόπη στο 90ο λεπτό, όμως για περίπου 89 λεπτά είχαμε αγώνα. Ας δούμε αναλυτικά την απόδοση των παικτών του δικέφαλου.

Βελλίδης:Δεν είχε τη μεγάλη επέμβαση, αλλά δεν έκανε και κάποιο μεγάλο λάθος. Στα γκολ του Ολυμπιακού δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και σίγουρα εκτέθηκε από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Μυστακίδης:Μπήκε φουριόζος στο ματς, αλλά και αυτός έκανε αρκετά λάθη και βεβιασμένες ενέργειες από τη μεγάλη επιθυμία του.

Λέοβατς:Έχασε τον Καμπιάσο στη φάση του 1-1, με τον Αργεντινό να πηδάει πιο γρήγορα και πιο ψηλά από τον Κροάτη, καθώς είχε ξεφύγει από το μαρκάρισμά του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε και τον Φουστέρ στη φάση του 1-2, με τον Ισπανό να βγαίνει μπροστά του και να σουτάρει. Γενικότερα, σε ακόμη ένα ματς δεν έπεισε με την απόδοσή του.

Βίτορ:Έκανε αρκετά λάθη με τη μπάλα στα πόδια, ενώ στα μαρκαρίσματα δεν έκανε το μεγάλο λάθος, δίχως ωστόσο να προσφέρει πολλά πράγματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Χατζηισαΐας: Είχε δύσκολη δουλειά έχοντας αναλάβει το μαρκάρισμα του Ιντέγε και αρχικά έδειχνε κάπως νευρικός με τη μπάλα στα πόδια, ενώ στα μαρκαρίσματα ήταν καλός.

Τζαβέλλας:Ήταν αρκετά καλός στα μαρκαρίσματα και ο πιο αποτελεσματικός στην άμυνα του ΠΑΟΚ, δίχως όμως να αποφύγει κι αυτός κάποια λάθη.

Χαρίσης:Αρκετά μαχητικός στη μεσαία γραμμή. Έτρεξε αρκετά και πάλευε σε όλες τις μονομαχίες, κάνοντας όμως και κάποια λάθη απειρίας.

Τσίμιροτ:Ξεκίνησε πολύ καλά με την ασίστ στον Μακ, όμως στη συνέχεια δεν φάνηκε τόσο, παρότι ήταν αυτός που ηρεμούσε το παιχνίδι.

Πέλκας:Παρότι είχε διάθεση, στο πρώτο ημίχρονο είχε αδικαιολόγητη νευρικότητα και έκανε ορισμένα λάθη και άφηνε πολλές προσπάθειες ημιτελείς.

Μακ:Ο Σλοβάκος άρχισε το ματς με εντυπωσιακό τρόπο πετυχαίνοντας γκολ. Στη συνέχεια παραδόξως δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, αν και φάνηκε πως μπορούσε να "χτυπήσει" την άμυνα του Ολυμπιακού με την ταχύτητά του. Όσες φορές πάντως πήρε τη μπάλα έδειξε πως μπορεί να απειλήσει. Θα μπορούσε να αποφύγει την αποβολή στο φινάλε, παρότι είχε πολλά δίκια με το μέρος του. Και φυσικά δεν έπρεπε να πάει στον Μήτσιο μόνο και μόνο για να μη βάλει "φωτιά" στην κερκίδα.

Άντονις:Φάνηκε η απειρία του σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης, δείχνοντας πως δεν ήταν ακόμη έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο ματς.

OI AΛΛΑΓΕΣ

Κάτσε:Έδωσε ζωντάνια στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ μετά την είσοδό του στον αγώνα, έχοντας και μία ευκαιρία για γκολ με ένα καλό σουτ. Ωστόσο, στο χρονικό σημείο που μπήκε ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει και δεν μπόρεσε να βοηθήσει σημαντικά.

Αθανασιάδης:Μπήκε στο τέλος και δεν πρόλαβε να προσφέρει κάτι.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τούντορ:Είχε λογική η κίνησή του να βάλει τον Μυστακίδη δεξιά για να έχει καλύτερα τελειώματα με αντίπαλο τον Σαλίνο, όμως ο Άντονις είναι αρκετά άπειρος για τέτοια παιχνίδια. Η νεανική ενδεκάδα που ήταν το ατού του στα προηγούμενα ματς σήμερα φάνηκε να μην λειτούργησε υπέρ του, καθώς η απειρία των νεαρών παικτών έπαιξε ρόλο στον αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ