ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο (3-1) ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ.

Με κορυφαίο τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1.

Γλύκος: Ο Ελληνας γκολκίπερ ήταν σταθερός, είχε καλή συνεργασία με την άμυνα και σωστές τοποθετήσεις χωρίς, πάντως, να του έρθει η μεγάλη φάση. Θα ακολουθήσουν σίγουρα και πιο πιεστικά παιχνίδια.

Βίτορ: Εξαιρετικός ο Πορτογάλος αμυντικός. Ηταν καλύτερος της άμυνας του ΠΑΟΚ με καίριες επεμβάσεις, ενώ ξαναπέτυχε γκολ σε βάρος του Στιλ, μετά από εκείνο που είχε σημειώσει όταν έπαιζε στα αγγλικά γήπεδα και πιο συγκεκριμένα στην Λέστερ.

Κόστα: Ηταν θετικός και βοήθησε την συνολική αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Είχε καλά μαρκαρίσματα και κάποιες καλές επεμβάσεις που έδωσαν αυτοπεποίθηση και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Τζαβέλλας: Επαιξε με πάθος κάποιες στιγμές, το οποίο δεν το διαχειρίστηκε στην φάση που δέχθηκε μία ανούσια κίτρινη κάρτα. Αντιμετώπισε, πάντως, ιδανικά τόσο τον Καρέλη, όσο και τον Μπεργκ.

Ροντρίγκες: Εκανε πραγματικά τα πάντα. Είχε συμμετοχή σε όλες τις επιθετικές στιγμές του ΠΑΟΚ, κέρδισε πέναλτι, σημείωσε ένα γκολ και έβγαζε ασταμάτητα σέντρες. Ονειρική εμφάνιση από τον 25χρονο άσο.

Λέοβατς: Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε ιδιαίτερα γιατί το παιχνίδι παιζόταν μονίμως από τα δεξιά. Στο δεύτερο ανέβηκε, είχε καλές ενέργειες και υπέπεσε σε ένα πέναλτι από υπερβάλλοντα ζήλο, αφού δεν μπορούσε να ελέγξει την ταχύτητά του.

Τζιόλης: Ο έμπειρος μέσος έκανε μεστό παιχνίδι. Παρά το γρήγορο τέμπο του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε και βοήθησε με τις εμπνεύσεις του και τις πάσες ακριβείας του. Θετικός και στα ανασταλτικά καθήκοντά του.

Σάμπο: Στάθηκε καλύτερα απ' ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Βοήθησε, βέβαια σε αυτό και η εξέλιξη του αγώνα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι είχε στο ενεργητικό του μία φάση που θα μπορούσε να είναι highlight της χρόνιας αν είχε άλλη εξέλιξη, όταν πέρασε με τακουνάκι την μπάλα πάνω από δύο παίκτες του Παναθηναϊκού. Εισέπραξε θερμό χειροκρότημα κατά την αλλαγή του.

Μακ: Ενίσχυσε με την ταχύτητά του την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, παρόλο που δεν βρέθηκε σε φάση εκτέλεσης. Η αλήθεια είναι ότι επειδή τις περισσότερες φάσεις τις έπαιρνε πάνω του ο Ροντρίγκες ο Μακ έκανε σήμερα περισσότερο χαμαλοδουλειά.

Ζάιρο: Ηταν απειλή για την αντίπαλη εστία, αλλά παρουσιάστηκε λίγο τσαπατσούλης. Αν διορθώσει λίγο τις τελικές ενέργειές του θα μπορέσει να προσφέρει ακόμη περισσότερο. Βοήθησε πολύ τον Ροντρίγκες, συνεργάστηκαν καλά.

Μπερμπάτοφ: Εφυγε άδοξα από το παιχνίδι λίγο μετά το 30' με πρόβλημα στον προσαγωγό, αλλά πρόλαβε να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι στο Καυτανζόγλειο, ανοίγοντας το σκορ σήμερα με εύστοχη εκτέλεση και δίνοντας το έναυσμα για το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Χαρίσης: Αντικατέστησε τον Σάμπο και φάνηκε ότι είχε να παίξει καιρό. Το θετικό είναι ότι πήρε χρόνο συμμετοχής γιατί σίγουρα στο μέλλον ο Τούντορ θα τον χρειαστεί.

Αθανασιάδης: Μπήκε στα τελευταία λεπτά, όπου ο ρυθμός του αγώνα δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο μέρος, περισσότερο για να απασχολεί τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και να τους κρατάει πίσω.

Πέλκας: Πολύ καλός από την ώρα που μπήκε. Βοήθησε πολύ οργανωτικά, ενώ εκτέλεσε ιδανικά το κόρνερ από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ. Εδωσε ρυθμό στην γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Τούντορ: Σήμερα αποδείχθηκε ότι έχει καλά στοιχεία το 3-5-2 που δουλεύει από την αρχή της σεζόν. Με την άνετη νίκη επί του Παναθηναίκού πήρε πόντους και χρόνο για να εργαστεί, πλέον, πιο με λιγότερη πίεση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ