ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ στο ματς με την Γκαμπάλα

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ στο ματς με την Γκαμπάλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αλλά και τις κινήσεις του Ιγκορ Τούντορ στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Europa League με την Γκαμπάλα

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Γκαμπάλα καθώς το ματς έληξε δίχως τέρματα (0-0) και χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί. Ας περάσουμε από "ακτινογραφία" τους παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιγκόρ Τούντορ.

Όλσεν:Σταθερός στις επεμβάσεις, "κολλούσε" στις εξόδους στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο αποφασιστικός και στις εξόδους αλλά και με την διπλή επέμβαση στο 68' που "γλίτωσε" τον ΠΑΟΚ από βέβαιο γκολ.

Βίτορ:Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Είχε θετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Κόστα:Ηγετική παρουσία στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ. Διηύθυνε πολύ καλά την άμυνα, "έκοβε" αλλά και προωθούσε το παιχνίδι του "Δικεφάλου".

Τζαβέλλας:Ήταν αρκετά καλός. Δεν έκανε λάθη που θα μπορούσε να κοστίσουν στον ΠΑΟΚ και ήταν δραστήριος αμυντικά.

Κίτσιου:Γενικώς ήταν μέσα στις φάσεις, έτρεξε αρκετά αλλά κι αυτός ήταν νευρικός με την μπάλα στα πόδια. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι.

Τζιόλης:Ηταν σε γενικές γραμμές σταθερός. Όμως με τον Σάμπο στο πλευρό του, είχε πρόβλημα στο να υπάρχει ένας παίκτης με ταχύτητα δίπλα του.

Σάμπο:Δεν έκανε λάθη στις μεταβιβάσεις, ήταν όμως κάπως "βαρύς". Δεν έκανε να... μην φανεί το κενό του τραυματία, Εργκους Κάτσε.

Πέλκας: Είχε διάθεση στο πρώτο μέρος αλλά ήταν κάπως νευρικός στο παιχνίδι του. Υπήρχαν φάσεις που έκανε... περιττές και όχι ουσιαστικές ενέργειες.

Ροντρίγκες:Παρ' ότι μπήκε φορτσάτος στο ματς έκανε λάθη στη συνέχεια, κυρίως όταν έκανε επιθέσεις. Πήρε μία κάρτα που θα μπορούσε να αποφύγει.

Μακ:Είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με το τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και να πετύχει γκολ στο τέλος του αγώνα. Δεν τα κατάφερε και ήταν ο μοιραίος του ΠΑΟΚ.

Αθανασιάδης:Δεν "φάνηκε" στο παιχνίδι. Γύριζε πίσω για να βοηθήσει, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπερμπάτοφ:Προσπάθησε να δώσει... άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ επιθετικά. Έδωσε μια καλή πάση στον Μακ αλλά εκείνος δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν πήρε μπάλες στα πόδια του.

Ζάιρο:Αγωνίστηκε λίγο αλλά προσπάθησε να προκαλέσει προβλήματα στα αριστερά της άμυνας της Γκαμπάλα. Δεν μπορεί να κριθεί.

Γκολάσα:Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Αγωνίστηκε κι αυτός λίγο, όπως ο Ζάιρο.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Τούντορ: Είχε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της απουσίας του Κάτσε στο κέντρο. Έδωσε την ευκαιρία στον Σάμπο (ως αντί-Κάτσε) αλλά εκείνος δεν την "άρπαξε" από τα... μαλλιά. Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, μάλλον δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό ενώ κρίνονται σωστές οι αλλαγές των Αθανασιάδη, Πέλκα και Σάμπο (οι τρεις δηλαδή που βγήκαν από το ματς).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ